Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard forlænger ægteskabet

onsdag d. 9. september 2015 kl: 12. 30 Af: Elo Christoffersen
 
Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl. Foto: Østre Gasværk Teater

Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl. Foto: Østre Gasværk Teater

Østre Gasværk Teater forlænger spilleperioden på Vores Sensommer efter et forrygende forsalg. I hovedrollerne er Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard som ægtepar.

Billetsalget stryger af sted til Østre Gasværk Teaters store efterårsforestilling, Vores Sensommer. Med over to måneder til premieren den 14. november har 10.000 teatergængere allerede sikret sig billet. Østre Gasværk Teater i København kan nu forlænge spilleperioden en uge og holder dørene åbne til den 20. december.

Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard har spillet et hav af store roller hver for sig og i parløb. Nu mødes de i Lisbet Dahls 50-års-scenejubilæum som ægtepar for første gang siden firserne.

Ulf Pilgaard hyldes for royal underholdning

– Nøjagtig som et ægtepar har Lisbet og jeg gået op og ned ad hinanden, helt tilbage fra 70’erne. Når man arbejder tæt, tæt sammen og næsten sover sammen – det har vi dog ikke – så lærer man både hinandens lidt mere besværlige sider at kende, men også de glade og lyse sider. Så vi har alle forudsætninger for at spille et ægte ægtepar i Vores Sensommer, siger Ulf Pilgaard.

Vores Sensommer

Vores Sensommer er hjertevarmt skuespil med galgenhumor og eftertanke om livet, der pludselig gik.

Familiens feriehytte ved skovsøen bliver rammen om en særligt varm sensommer for et ægtepar oppe i årene. Med kævl og kærlighed forsøger de at forsone sig med fortidens fejltagelser og de indlysende fremtidsudsigter. Trine Pallesen spiller ægteparrets datter. Mads M. Nielsen er hendes kæreste, og Troels Malling det lokale postbud.

Østre Gasværk Teater slipper to af Danmarks allerstørste scenekunstnere løs i hænderne på den Reumert-vindende instruktør Anders Lundorph med et nutidigt blik på en klassisk fortælling om tilværelsens uforudsigelige bølgeskvulp.

Lovende sæson

Efter Vores Sensommer er to andre stærkt sælgende forestillinger på plakaten. Den 21. januar 2016 har Østre Gasværk Teater premiere på Shu-bi-dua – the Musical, som i sidste uge ligeledes blev forlænget med en uges ekstra forestillinger.

Børnefavoritten Cykelmyggen Egon lander endnu engang på teatret i foråret 2016, hvor han i denne omgang får selskab af H.C. Andersens Tommelise. Sidst Cykelmyggen besøgte teatret i 2011, spillede han for fyldte sale og charmerede 100.000 publikummer. Cykelmyggen Egon møder Tommelise har premiere 16. april 2016.

Billetsalget til Vores Sensommers nye spilledatoer begynder onsdag den 9. september.

Vores sensommer

14. november – 20. december 2015

Ulf Pilgaard tvinges ud af Cirkusrevyen

Medvirkende: Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Trine Pallesen, Mads M. Nielsen, Troels Malling m.fl.

Instruktion: Anders Lundorph
Scenografi: Astrid Lynge Ottosen
Manuskript: Ernest Thompson

Del din kommentar

Forsiden lige nu