Kendt komiker: -Derfor stopper jeg i Cirkusrevyen

fredag d. 28. juli 2017 kl: 11. 07 Af: Elo Christoffersen
Lise Baastrup Cirkusrevyen
Lise Baastrup afslører nu, hvorfor hun stopper i Cirkusrevyen. Foto: Nils Meilvang/Scanpix (Arkivfoto)

Komikeren afslører nu, hvorfor hun stopper i Cirkusrevyen.

Tidligere på året meddelte den danske komiker Lise Baastrup, at hun stoppede i Cirkusrevyen.

Dengang kom der ikke svar på, hvad årsagen var til at stoppe i den populære revy.

Men nu har Billed-Bladet direkte spurgt Lise Baastrup, om det er fordi, hun vil stifte familie med kæresten:

– Nej! Det kommer, når det kommer, fortæller Lise Baastrup til Billed-Bladet.

Andre planer

I stedet afslører hun, at der er helt andre planer:

Rift om billetter til musicalen"Midt om natten" Kendte danske skuespillere synger julesang

– Det er utroligt ærgerligt, men jeg havde sagt ja til et andet job, som jeg desværre endnu ikke kan fortælle, hvad er. Men så klapper fælden jo. Da jeg blev spurgt, om jeg ville fortsætte, havde jeg givet tilsagn. Men det er, og har været, fantastisk herude, og jeg tror også, jeg kommer til at savne Cirkusrevyen. Det er som en lille familie, og jeg vil rigtig gerne tilbage igen, siger Lise Baastrup til Billed-Bladet.

Det bliver Amalie Dollerup, der skal afløse Lise Baastrup i Cirkusrevyen fra næste år.

Del din kommentar

Forsiden lige nu