Live-afsløring: Boyband-stjerne skal være far

tirsdag d. 3. november 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Backstreet Boys-medlemmerne A.J. McLean, Kevin Richardson, Brian Littrell, Nick Carter og Howie Dorough ses til premieren på dokumentaren “Backstreet Boys: Show ‘Em What You’re Made of”, som havde premiere i januar. Foto: Rob Latour/ROB LATOUR/INVISION/AP

Backstreet Boys-sangeren Nick Carter jubler over endelig at skulle være far og afslører samtidig barnets køn.

35-årige Nick Carter blev verdensberømt med 90’er-boybandet Backstreet Boys, der var næsten lige så kendte for deres synkrone koreografier som deres sangstemmer.

I øjeblikket kan de amerikanske seere igen opleve Nick Carters dansetrin i tv-programmet Dancing with the Stars, som svarer til det danske Vild med dans.

Stor afsløring på live-tv

Og netop i danseprogrammet kunne sangstjernen komme med en stor afsløring. Han skal nemlig være far, og kønnet blev afsløret – for både seere og parret selv – for rullende kameraer.

Kendt popstjerne snuppet med stoffer

– Så er det officielt! Vi skal have en baby Backstreet Boy, skriver den kommende far begejstret på sin Instagram til et billede af parret ved Dancing with the Stars-optagelserne.

Afsløringen kom i showet, hvor man ser Nick Carter og hans kone, Lauren Kitt, åbne en kæmpe gave. Forinden har den kvindelige vært netop bekendtgjort, at parret endnu ikke selv kender barnets køn, men da det vælter ud med blå balloner, står det klart for alle, at parret venter sig en lille dreng. Parret når ikke at sige et ord, før de begynder at kysse hinanden.

– Det har været hårdt

Nick Carter blev sidste år gift med skuespillerinden og fitnessdronningen Lauren Kitt, som blandt andet står bag motionsprogrammet Kitt Fit. Parret fortæller i programmet, at det ikke har været let for dem at blive gravide.

– Det har været hårdt for at være helt ærlig. Nogle gange troede vi ikke på, at det nogensinde ville ske, siger den 35-årige backstreet boy ifølge USA Today.

– Vi har været gravide før, men vi mistede barnet. Det var virkelig hårdt for Nick, tilføjer hans kone i programmet.

Se parret her:

It's official!! We're having a #BabyBackstreetBoy ❤️👶🍼

A photo posted by Nick Carter (@nickcarter) on


Boyband-stjerne viser nyfødt søn frem

Se videoen hos USA Today her: http://www.usatoday.com/story/life/2015/11/02/nick-carter-and-lauren-kitt-reveal-they-are-having-a-baby-boy-gender-reveal-dancing-with-the-stars/75072326/

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu