Liz Hurley skændes med Victoria

mandag d. 22. januar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Mens Hugh Grant tilsyneladende er glad og lykkelig og klar til at starte sin egen familie sammen med 32-årige Jemima Khan, ser tingene knapt så rosenrødt ud for hans tidligere kæreste, skuespillerinden Liz Hurley.

Ganske vist skal Liz giftes til marts, og det er hun uden tvivl lykkelig for, men hun og Victoria Beckham, som for ikke så længe siden nærmest var bedsteveninder og konstant sås sammen, er ikke længere på talefod. Victoria er nemlig rasende over, at Liz har bagtalt hende og sagt nogle meget grimme ting om både hendes udseende, hendes vægt og hendes opførsel. Bemærkningerne skulle angiveligt være faldet under optagelserne til en udgave af TV-serien Project Catwalk, hvor Liz var hyret som en af dommerne.

20 klager over Kevin Spacey på teater

Luften er nu så iskold mellem de to tidligere veninder, at Victoria Beckham har afslået invitationen til Liz’ celebre bryllup – men hvis de to virkelig er uvenner sådan for alvor, er det måske også bedst, hun holder sig væk. Ellers kunne brylluppet sikkert udvikle sig til noget af et rivegilde, og det er næppe noget, der ville passe bruden.

Del din kommentar

Forsiden lige nu