Liza Minnelli indlagt på afvænningsklinik

lørdag d. 21. marts 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Liza Minnellis berømte mor, skuespillerinden Judy Garland, havde også misbrugsproblemer og døde af en overdosis i 1969.

Liza Minnellis berømte mor, skuespillerinden Judy Garland, havde også misbrugsproblemer og døde af en overdosis i 1969. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den Oscar-vindende skuespiller- og sangerinde Liza Minnelli er blevet indlagt på en afvænningsklinik for tilbagevendende misbrug af stoffer.

Sanger- og skuespillerinden Liza Minnelli har endnu en gang måtte indse, at hun ikke selv kan kæmpe mod trangen til stoffer, og derfor har hun ladet sig indlægge på en afvænningsklinik.

Det skriver CNN.com på baggrund af en udsendt erklæring på vegne af den Oscar-vindende “Cabaret”-stjerne.

– Liza Minnelli har tappert kæmpet mod misbrug af stoffer gennem årene, og når hun har haft brug for at søge behandling, har hun gjort det, lyder det om indlæggelsen fra Minnellis talsperson, Scott Gorenstein, der tilføjer, at hun i øjeblikket heldigvis gør store fremskridt.

– Taget i betragtning af, at hun klarer behandlingen godt, forventer vi, at hun snart vil blive udskrevet, lyder det videre.

Flamboyante Minnelli er datter af filminstruktøren Vincente Minnelli og den legendariske Hollywood-skuespillerinde Judy Garland, der blev fundet død på et badeværelse som 47-årig i 1969 efter en overdosis, og den tragiske familietragedie har påvirket Liza Minnelli.

– Hele mit liv har denne sygdom været der. Jeg har arvet den, og det er forfærdeligt, men jeg har altid bedt om hjælp, sagde hun i 2008 om sit misbrug til avisen The Guardian.

Ud over et tilbagevendende stofmisbrug har den 69-årige skuespillerinde tidligere også kæmpet mod sin afhængighed af alkohol og smertestillende medicin, men brugte det positivt, da hun blev kendt som en af de første berømtheder, der åbent talte om misbrugsproblemer.

Minnelli brød igennem i slutningen af 60’erne og triumferede i 1972, hvor hun vandt en Oscar-statuette for filmen “Cabaret.” Siden da har det været meget stille omkring Minnelli, som har masser af små roller, men uden samme succes – blandt andet en rolle som sig selv i tøsefilmen “Sex and the City 2.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu