Lohan fester igen

søndag d. 6. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er mindre end to måneder siden, Lindsay Lohan forlod afvænningsklinikken Wonderland i Los Angeles, og hun er allerede vendt tilbage til sine gamle vaner med at drikke og sniffe kokain, forlyder det fra Hollywood.

Forleden aften festede hun igennem på den celebre natklub Teddy’s, og efterfølgende har en af hendes venner, som var til stede ved den lejlighed, fortalt pressen om den vilde opførsel, Lindsay lagde for dagen.

Børnenes julekalender: Klassens jul

“Jeg så hende sniffe mere end tyve baner kokain den aften, og da klokken var 11 næste formiddag, var hun stadig i fuld gang. På en almindelig aften sniffer hun som regel to et halvt gram kokain. Hun har også fortalt mig, at hun har været i seng med James Blunt, Jude Law, Calum Best, Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro og James Franco,” fortæller vennen, der også kan berette, at Lindsays ophold på afvænningsklinikken var et rent publicity-stunt.

“Det var ren publicity, da hun lod sig indlægge. Hun ville have, at folk skulle se, hun bad om hjælp, men hun har altså slet ikke droppet stofferne.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu