Lopez vil være gravid

tirsdag d. 28. december 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Lopez har afsløret, at hun nu føler sig klar til at blive gravid og få et barn. Efter bruddet med Ben Affleck fik hun et sammenbrud og havde det i længere tid rigtigt dårligt, men nu er hun kommet helt ovenpå igen. ”Alt omkring mig brast. Jeg mistede kontrollen. Jeg brød sammen”, fortæller hun om tiden efter bruddet.

Her er favoritten til at lave VM-sangen

Derefter giftede hun sig for tredje gang, denne gang var den udkårne Marc Anthony. De er stadig sammen og Lopez siger, at hun føler sig som født på ny: ”Jeg er begyndt at køre ud af den rigtige vej igen. Jeg har fundet mig selv. Mit første mål er at blive gravid og tage en pause fra karrieren. Det ville være fantastisk”, fortæller Lopez.

Del din kommentar

Forsiden lige nu