Louise Dorph i glædesrus: -Lykkelige omstændigheder

tirsdag d. 15. august 2017 kl: 7. 00 Af: Elo Christoffersen
Louise Dorph mormor
Louise Dorph bliver mormor i starten af 2018. Det afslører hun på sin blog. Foto: Keld Navntoft/Scanpix (Arkivfoto)

Louise Dorph bliver mormor i starten af 2018. Det afslører hun på sin blog.

Jes Dorph-Petersens ekskone, Louise Dorph er glad.

Datteren Signe og hendes kæreste Jonas skal nemlig være forældre for første gang.

Det skriver Louise Dorph på sin blog.

Louise: -Hungrer efter at dufte til en lille nyfødt

Og Louise Dorph er lykkelig:

Louise Dorph efter brud: - Jeg græd meget Louise Dorph kan ånde lettet op: Se, hvad lægen sagde

– Tænk en gang. Mit “lille” barn skal være mor. Jeg er så lykkelig over, der kommer en lille ny baby i familien. Jeg har haft små børn hele mit liv (4 stk.). Og nu hvor de mindste rollinger har “tilladt sig” at blive kæmpe store teenagere, der er vokset mig over hovedet, hungrer jeg efter at dufte til en lille nyfødt. Jeg kan ikke vente med at kysse bløde, små fødder og se store smil uden tænder, skriver Louise Dorph.

Datteren og kæresten venter en dreng. Signe har termin i januar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu