Husker du “Forpulet perfekt”? Sådan går det Louise Dubiel i dag

mandag d. 4. december 2017 kl: 7. 40 Af: Elo Christoffersen
Louise Dubiel i dag
Louise Dubiel udgiver stadig masser af musik. Pressefoto.

Hun fik sit gennembrud i "Danmark har talent". Hun laver stadig musik og er aktuel med en nytårssang.

Louise Dubiel fik sit gennembrud i TV2-programmet Danmark har talent.

Det var tilbage i 2009, hvor hun sang “Forpulet perfekt”. Hun røg dog ud af programmet:

– Jeg røg ud samme aften, som jeg sang “Forpulet perfekt”. Samme aften blev jeg ringet op af pladeselskabet Universal Music. Det endte med, at jeg fik en pladekontrakt og jeg udgav en plade. Der var alt det fede – rød løber, radioplay og så videre, fortæller Louise Dubiel til Kendte.dk.

Én cd og så var det farvel og tak

Men så kom bagsiden af medaljen:

– Efter den ene cd, så sagde Universal tak for denne gang og så stod jeg der. Jeg prøvede et andet pladeselskab og prøvede en masse selv. Så jeg måtte selv arbejde mig op fra bunden igen, siger Louise Dubiel og fortsætter:

– Det at være en af disse talenter og få en pladekontrakt var ret ekstremt nemt. Men bagefter har jeg selv måttet finde ud af, hvordan jeg får spillejobs og hvordan kommer jeg i radioen. Det har været hårdt arbejde, forklarer Louise Dubiel.

Har udgivet masser af musik

Efter cd’en med Universal Music har hun udgivet en EP, en cd og en masse singler:

– Så jeg har udgivet en masse musik og er meget ude at spille. Men jeg kører det selv – dog med hjælp fra min far, griner Louise Dubiel.

Der mangler dog stadig én ting:

Louise Dubiel udgiver en nytårssang

– Jeg mangler at lave den sang, som overgår “Forpulet perfekt”. Det arbejder jeg stadig på, ler Louise.

Medvirker i “Årets Danskpop-talent”

Louise Dubiel er også med i dette års udgave af “Årets Danskpop-talent” på DK4:

– Det er jo en effektiv måde, at blive set på, forklarer Louise Dubiel.

Hun deltog i øvrigt også i Dansk Melodi Grand Prix 2013, men vandt ikke. Det blev som bekendt Emmelie de Forest, der også vandt Eurovision Song Contest med “Only teardrops”.

Nytårssang på gaden

Louise Dubiel har også sendt en ny sang på gaden.

Det er nytårssangen “Det nye år”.

– Den handler om sådan en slags genfødsel og det at lægge fortiden bag sig. Og kigge på fremtiden. Det nytåret betyder mest for mig er, at nu laver man sit nytårsfortsæt. Hvad har man nået, hvad er gået galt og hvad skal vi gøre i 2018, forklarer Louise Dubiel og fortsætter:

– Det hele handler om, at lige meget hvordan fortiden har været, så er det i bund og grund lige meget. Det er overstået nu. Nu kommer der et nyt år og så kan vi gøre det bedre.

Ny single fra "forpulede perfekte" Louise Dubiel

Sangerinden mener det vigtigste ved nytår er, at man kan lægge tingene bag sig og starte på en frisk.

Du kan læse hele interviewet med Louise Dubiel og hendes nytårssang her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu