Louise Dubiel udgiver en nytårssang

fredag d. 1. december 2017 kl: 9. 12 Af: Elo Christoffersen

1. december sender Louise Dubiel sin danske nytårssang på gaden.

Louise Dubiel udgiver en nytårssang.

Hun blev landskendt, da hun i 2009 deltog i Danmark har talent med nummeret “Forpulet perfekt“.

Et nummer, der efterfølgende blev et hit i Danmark.

Men nu er Louise Dubiel ude med en ny sang, der handler om nytår.

Og hvorfor en nytårssang?

– Det er en nytårssang, fordi jeg synes ikke, der er nogle danske nytårssange, fortæller Louise Dubiel til Kendte.dk.

– Jeg ville gerne lave en dansk “Happy new year” (Abbas nytårssang, red.), som for mig er indbegrebet af nytårsstemning og nytårsfest. Det er til den sang man står og skråler med på ud på aftenen – med champagne i hånden. Det vil jeg gerne have på dansk, siger Louise Dubiel.

Det handler sangen om

Sangen hedder “Det nye år”:

– Den handler om sådan en slags genfødsel og det at lægge fortiden bag sig. Og kigge på fremtiden. Det nytåret betyder mest for mig er, at nu laver man sit nytårsforsæt. Hvad har man nået, hvad er gået galt og hvad skal vi gøre i 2018, forklarer Louise Dubiel og fortsætter:

– Det hele handler om, at lige meget hvordan fortiden har været, så er det i bund og grund lige meget. Det er overstået nu. Nu kommer der et nyt år og så kan vi gøre det bedre.

Sangerinden mener det vigtigste ved nytår er, at man kan lægge tingene bag sig og starte på en frisk.

Musikvideo til nytårssangen

Der er også lavet en musikvideo til “Det nye år”:

Husker du "Forpulet perfekt"? Sådan går det Louise Dubiel i dag

– Det er en gammel pigedrøm, der er gået i opfyldelse. Videoen er optaget i et cirkus. Jeg gik på nettet og søgte efter cirkusser i Danmark og skrev til dem. Jeg skrev også til Bubber, som jeg har mødt nogle gange. Han skrev tilbage, at det skulle han nok ordne, siger Louise Dubiel.

Hektiske optagelser til video

Hun fik lov til at filme i Cirkus Arena. Men det gik ikke helt planlagt op til optagelserne.

Louise Dubiel har en veninde. Ved en fejl kom hun til at skrive til en anden person med samme navn som veninden. En person som Louise Dubiel engang havde optrådt for en enkelt gang.

Det skulle dog vise sig, at være held i uheld:

– Hendes datter havde været med på det danske landshold i akrobatik. Og jeg skulle bruge sådan en pige til hovedrollen i videoen. Og det endte med at blive hende, fortæller Louise Dubiel.

Stærk mand kom ikke

Men det skulle ikke være den eneste underlige ting, der skete:

– Vi havde hyret en stærk mand, som vi skulle bruge i musikvideoen. Men på optagelsesdagen kom han ikke. Vi ringede og ringede til ham, men kom ikke i kontakt med ham. Men så var der nogle af de andre, der fik en sms fra ham om, at der var nogen, som var kørt ind i ham på motorvejen. Han var ikke kommet til skade, men bilen var skadet, siger Louise Dubiel.

Det at filme i et cirkus skal planlægges godt. I følge Louise Dubiel skulle cirkusset være tomt:

– Vi havde fået en morgen, en aften og en nat, hvor vi kunne optage videoen. Vi havde fem timer den morgen til, at få filmen i kassen. Instruktøren stoppede bilister ude på vejen i håb om at finde en, der ville spille en stærk mand. Og jeg ringede rundt til forskellige fitnesscentre, men alt uden held. Men så spørger vi en af artisterne i Cirkus Arena. Han kunne godt, men han havde kun halvanden time. Han er med i ret meget i videoen og vi fik det i kassen, siger Louise Dubiel.

Ny single fra "forpulede perfekte" Louise Dubiel

Du kan se musikvideoen her.

Nytårssangen “Det nye år” er på gaden 1. december.

Del din kommentar

Forsiden lige nu