Louise er kåret som Danmarks skønneste kvinde

torsdag d. 13. september 2018 kl: 14. 42 Af: Matias Mortensen

Onsdag blev Miss Danmark 2018 kåret i Cirkusbygningen i København.

Onsdag blev Miss Danmark kåret ved et stort show i Cirkusbygningen i København. Her var det den tidligere Vild med dans-vært Claus Elming, der styrede løjerne som aftenens vært.

23-årige Louise Sander Henriksen var den bedste blandt 30 finalister.

Disse smukke kvinder kæmper om titlen som Miss Danmark 2018

Louise Sander Henriksen, der er pædagogstuderende og kommer fra Hvidovre, fik overrakt kronen som symbol på sejren af sidste års vinder, Amanda Petri.

Hun kan om nogen fortælle, hvad der venter den nye Miss Danmark det kommende år, når hun skal til Kina og repræsentere Danmark i en af verdens største skønhedskonkurrencer Miss World.

– Der venter hende det mest fantastiske år med rigtig mange spændende oplevelser og rejser og en endnu større udvikling, end hun allerede har gennemgået.

– Man vokser med titlen, og man vokser med opgaven som Miss Danmark, siger Amanda Petri.

Da hun sidste år blev kronet som Danmarks smukkeste kvinde som 20-årig, var det en drøm, der gik i opfyldelse. Hun havde sat sig grundigt ind i konkurrencen og var især vild med, at det ikke kun var udseendet, man blev bedømt på.

For Miss Danmark er en skønhedskonkurrence, der “både fokuserer på indre og ydre skønhed”, forklarer arrangør og tidligere vinder af Miss Danmark Lisa Lents.

– Vinderen skal kunne være rollemodel for andre, og det er derfor vigtigt, at man besidder intellekt, respekt, sympati, selvsikkerhed og positivitet.

– Miss Danmark kan bidrage med at skabe fokus på, at skønhed er mangfoldigt og ikke nødvendigvis en specifik størrelse, højde eller farve, siger hun.

Hvert år starter hver af de 30 deltagere i Miss Danmark et velgørenhedsprojekt, og konkurrencen står også bag en velgørenhedsmiddag, hvor overskuddet går til familier med kræftramte børn.

Også Miss World, der er den ældste skønhedskonkurrence i verden, sætter stort fokus på velgørenhedsprojekter og har gennem tiden indsamlet over to milliarder kroner til dårligt stillede og syge børn i hele verden.

Hvordan er det at være Miss Danmark?

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier