Dansk tv-darling viser datteren frem for første gang

lørdag d. 12. november 2016 kl: 13. 12 Af: Ritzau Fokus

Tv-værten Louise Wolff blev mor i starten af november, og nu viser hun det første billede af datteren frem.

Bleskift og babypludder er blevet en fast del af hverdagen for tv-darlingen Louise Wolff.

I starten af november blev hun mor for første gang, og nu har den stolte tv-vært delt det første billede af den lille pige på det sociale medie Instagram.

– Tusind tak for de mange virkelig søde hilsner og gode ønsker for vores lille datter, skriver Louise Wolff til billedet af datteren, der er omgivet af puder.

– Og her er hun. Glad, sød, lækker og i forældrenes øjne det smukkeste, de nogensinde har set. Vi kunne ikke være mere stolte, fortsætter hun.

Den 38-årige tv-vært afslørede 2. november på det sociale medie, at den lille guldklump var kommet til verden.

Delte billede af datterens lille fod

Her lagde “Go’ Morgen Danmark”-værten et billede op af datterens lille fod, og siden væltede det ind med lykønskninger til de nybagte forældre.

– Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for, at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere, skrev hun dengang til billedet.

TV 2-darlingen danner par med lysdesigneren Jonas Bøgh, og det er parrets første barn. De to mødte hinanden i foråret 2014.

Stadig på barsel

Louise Wolff er en af de morgenfriske værter i TV2-programmet “Go’ Morgen Danmark”. I øjeblikket kan seerne dog ikke opleve hende på skærmen morgen efter morgen, da hun gik på barsel i september.

Se billederne af den lille pige her:

Louise Wolff forlader TV2

Kære alle – tusind tak for de mange virkelig søde hilsner og gode ønsker for vores lille datter. Og her er hun: glad, sød, lækker og i forældrenes øjne det smukkeste de nogensinde har set ❤️Vi kunne ikke være mere stolte! #baby #nytliv #kærlighed

A photo posted by Louise Wolff (@louisewolffs) on


Juletradition gentages for tredje gang

Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set 👣 Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere ❤️❤️❤️

A photo posted by Louise Wolff (@louisewolffs) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu