TV2-vært er blevet mor

torsdag d. 3. november 2016 kl: 7. 19 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

For første gang er Louise Wolff blevet mor. Se billedet her!

Louise Wolff, der er tv-vært på TV2, er blevet mor for første gang.

Det afslører hun på Instagram:

– Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set. Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere, skriver hun.

Sammen med teksten har Louise Wolff lagt et billede op af datterens fod.

Stolt far deler billede

Også den stolte far har delt et billede af datterens små pusselanker.

– Verden stod stille – da den begyndte at rotere igen, var livet blevet så meget større og kærligheden så meget dybere, skriver Wolffs kæreste til billedet.

– Vi er simpelthen så glade og lykkelige for, at vores lille pige valgte netop os som hendes forældre, jubler Jonas Bøgh.

Lykønskninger

Blandt de flere hundrede gratulanter er blandt andre Wolff’ vikar, Heidi Frederikke Sigdal, Mads og Monopolet-værten Mads Steffensen og USA-korrespondenten Stéphanie Surrugue.

I maj måned brugte Wolff også det sociale medie til at annoncere graviditeten, og siden da har Go’ morgen Danmark-seerne kunne se tv-værtens spirende babybule vokse og vokse.

– Min kæreste og jeg er meget glade og spændte på alt, hvad der venter. Det bobler af glæde i os begge for at møde det lille nye menneske, som er på vej, sagde den dengang vordende mor efterfølgende til TV 2 og tilføjede:

– Med mit morgenjob er jeg jo efterhånden godt trænet i at stå op midt om natten, så lidt forberedelse til det nye babyliv har jeg måske allerede gjort mig, sagde hun til tv-kanalen.

Louise Wolff forlader TV2 Juletradition gentages for tredje gang

Louise Wolff danner par med lysdesigner på Det Kongelige Teater, Jonas Bøgh. De har været kærester siden 2014.

Og pludselig er sådan en lille fod det smukkeste vi nogensinde har set 👣 Vores datter er så fin og dejlig, og vi er så lykkelige for at det lille væsen valgte at dukke op hos netop os. Livet har aldrig været smukkere ❤️❤️❤️

A photo posted by Louise Wolff (@louisewolffs) onVerden stod stille – da den begyndte at rotere igen var livet blevet så meget større og kærligheden så meget dybere. Vi er simpelthen så glade og lykkelige for at vores lille pige valgte netop os som hendes forældre❤️❤️❤️ #enhåndfuldlykke

A photo posted by Jonas Bøgh (@jonasbogh) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu