Louise Wolff forlader TV2

fredag d. 10. november 2017 kl: 18. 34 Af: Elo Christoffersen
Louise Wolff forlader TV2
Louise Wolff forlader TV2-programmet Go' Morgen Danmark og vender tilbage til DR. Foto: Lars E Andreasen/DR.

Go' Morgen Danmark mister sin vært. Hun har fået job hos konkurrenten.

Den poplære Go’ Morgen Danmark-vært Louise Wolff forlader TV2.

Det skriver Danmarks Radio (DR).

Juletradition gentages for tredje gang

Vært på nyt kulturprogram

Louise Wolff skal guide seerne igennem et nyt kulturprogram på DR1.

Og tv-værten glæder sig til det nye job:

– Det er lidt af en drømmeopgave for mig at være med til at løfte Danmarks nye kulturmagasin. Jeg har lavet mentale piruetter, lige siden jeg vidste jobbet var mit. Kultur er på mange måder flødeskummet på vores daglige tilværelse, og jeg er utrolig nysgerrig på, hvad der sker rundt omkring i hele landet. Danskerne fortjener at få et kulturmagasin, som både tager kulturen alvorligt og forholder sig behørigt kritisk til den – og den opgave er jeg ovenud begejstret over at skulle kaste mig over, siger Louise Wolff til DR.

Her er Louise Wolffs lille charmetrold

Kulturprogrammet bliver en blandt de mange magasinformater, som sendes efter TV-Avisen på DR.

Kulturmagasinet har endnu ikke fået et navn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu