Lovende sportsstjerne tragisk fundet død på sin 18 års fødselsdag

tirsdag d. 31. juli 2018 kl: 16. 02 Af: Nicklas Skyum Clausen

Ellie Soutter var Storbritanniens helt store snowboarding-håb

Der var store forventninger til omverdenen til Ellie Soutter, Storbritanniens helt store håb for fremtiden inden for snowboarding.

Hun havde allerede vundet medaljer ved ungdoms-OL, og var nu klar til at indtage den voksne verden, da hun tragisk blev fundet død på sin 18-års fødselsdag torsdag.

Det 18-årige stortalent havde taget sit eget liv – langt ude i ødemarken nær hendes hjem i de franske alper.

Og det kom som et stort chok for familien, der ikke havde observeret nogen tegn på at Ellie Soutter kunne finde på at begå selvmord, siger Soutters onkel til Daily Mail.

Men han erkender, at presset var stort på det unge talent. Både fra hende selv og fra omverdenen:

– Hun ville være god til alt. Hun havde ekstremt høje krav til sig selv. Omverdenens pres på hende var også stort, og de mange rejser var hårde. Hun havde et travlt træningsprogram og den slags sætter sine spor, siger Ellie Soutters onkel Jeremy Soutter til Daily Mail.

Familien i ubegribelig sorg

Dagen efter sin datters død satte Ellie Soutters far, Tony, sig til tasterne. Det kom der et rørende Facebook-opslag ud af, som han har gjort offentligt:

This cruel world took my Soul mate and "Bessie" from me yesterday on her 18th birthday. I was so proud of the beautiful…

Slået op af Tony SoutterTorsdag den 26. juli 2018

Tony Soutter så sidst sin datter i live klokken otte om morgenen på hendes fødselsdag, samme dag som hun endte sit liv.

Han ville ønske hende tillykke med fødselsdagen, men hun sov stadig. Om eftermiddagen kom hun ikke hjem til frokost og svarede ikke på beskeder.

Da hun stadig ikke var dukket op om aftenen, slog Tony Soutter alarm og kontaktede politiet. De fandt hende, langt væk fra huset, omkring klokken 23.15 om aftenen, hvor hun var død.

Familien har senere udtalt, at Ellie Soutters aske vil blive spredt ud over et bjerg i Les Gets, som var et af hendes yndlingsbjerge.

Del din kommentar

Forsiden lige nu