Lucy Love: Cool at være kendt fra tv

torsdag d. 6. marts 2014 kl: 7. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Lucy Love spiller til Fredagsrock på Plænen i Tivoli den 25. juli.

Lucy Love spiller til Fredagsrock på Plænen i Tivoli den 25. juli. Foto: Simon Fals Polfoto

Folk må gerne lære navnet, før de hører musikken, mener Lucy Love.

“Mentor” – Thomas Blachmans tv-satsning på DR1 – blev for mange danskere det første møde med Lucy Love. For sangerinden er det dog underordnet, hvor folk hører hendes navn først, så længe de ender med at lytte til hendes musik.

Mentor-galleri: Lucy Love glad for at Selina bliver

– Jeg tror efterhånden en del genkender navnet Lucy Love, selvom mange nok vil have svært ved at sige, præcis hvem eller hvad, det dækker over. Det også cool nok at være kendt fra tv, siger hun.

Lucy Love slog for alvor igennem med sin musik i 2009, da hun vandt P3 Guld Eksperimentet og kort derefter udsendte sit debutalbum ‘Superbillion’. Men den unge grime-musiker er kendt for andet og mere end musik.

– Mange kender mig også fra elefanten, siger Lucy Love og uddyber:

– Jeg har udsmykket en elefant til “Elephant Parade” (en international kunstbegivenhed red.). Den stod udstillet bag Statens Museum for Kunst, hvor en del sikkert også har set og husker mit navn fra, forklarer hun.

Lucy Love, der er uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi, laver også selv sin egen scenografi, ligesom hun selv designer sine kostumer og laver alt visuelt indhold til musikvideoer og pladecovers. Sin musik udsender hun fra sit eget pladeselskab, som også udgiver for blandt andre rapperen Linkoban.

Det kunstneriske arbejde har imidlertid ikke gjort Lucy Love for fin til tv-underholdning. Ud over at agere mentor for en gruppe håbefulde artister i “Mentor”, har hun desuden medvirket i et afsnit af “Kender du typen” på DR1.

Det er i følge Lucy Love netop udfordringen i forhold til at kunne gennemskue hendes “type”, der kan være forklaringen på, hvorfor hendes musik ikke er mere alment kendt.

– Folk bliver tit overraskede over, at de godt kan lide min musik. De tror måske, det er sådan noget alt for teenageagtigt, moderne noget, jeg laver. Men når de så lytter til det, finder de ud af, hvor bredtfavnende min musik i virkeligheden er, siger hun.

– Men jeg får hele tiden nyt publikum. For hvert album, jeg udgiver, er der flere, der lytter til min musik, konstaterer Lucy Love.

Lucy Love er færdig i Mentor

Lucy Love kan opleves til Fredagsrock den 25. juli på Plænen i Tivoli.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu