Lukas Graham scorer ny international hæder

lørdag d. 4. februar 2017 kl: 10. 46 Af: Ritzau Fokus
Lukas Forchhammer of the band Lukas Graham poses for a picture in Manhattan, New York City
Lukas Graham er også nomineret til tre Grammyer - musikbranchens svar på en Oscar. Foto: ANDREW KELLY/Scanpix (Arkivfoto)

De Grammy-nominerede danske darlings kan nu også vinde en eftertragtet Kids' Choice Awards.

Hæderen drysser fortsat over succesgruppen Lukas Graham.

Dansk verdensstjerne fylder 30 år

“7 Years”-stjernerne er nemlig nomineret i kategorien bedste nye kunstner til årets Kids’ Choice Awards, når verdens største internationale børnepris overrækkes 11. marts i Los Angeles.

Det afslører Nickelodeon, der står bag prisuddelingen, i en pressemeddelelse.

Danske darlings

I kategorien dyster de danske darlings blandt andre mod Beyoncés lillesøster, Solange, og “Pitch Perfect 2”-stjernen Hailee Steinfeld.

Foruden de internationale kategorier er der også to danske, når Nickelodeons lokale pris til Danmarks favoritstjerne og Danmarks bedste vlogger skal kåres under det internationale show.

Seerne kan stemme, om popcharmøren Christopher, sangerinden Cisilia, musikfænomenet Gulddreng eller sangeren Benjamin Lasnier skal løbe med prisen som Danmarks favoritstjerne.

Overvældet Lasnier

Lasnier har allerede en Kids’ Choice Awards’ luftskibsformet statuette stående derhjemme og er overvældet over at kunne hive endnu en med hjem.

– Det er først ved at gå op for mig, at jeg rent faktisk vandt den danske pris sidste år, så derfor føles det helt vildt at være nomineret igen i år, siger 17-årige Lasnier, der drager til Los Angeles for at overvære uddelingen.

Superstjerner overhældes med grønt slim

Ud over prisoverrækkelser og optrædener er Kids’ Choice Awards også kendt for at overhælde de celebre superstjerner med grønt slim.

Tidligere er hjerteknuseren Justin Bieber, sangerinden Katy Perry og Hollywood-stjernen Johnny Depp blev overdynget af det slimede stads.

Showet kan ses i Danmark på Nickelodeon søndag den 12. marts klokken 19.

Og årets vært er wrestlingfænomenet John Cena, der også har medvirket i et af hav film og tv-serier.

Populær dansk hitduo gæster Grøn

Afstemningen, om hvem der skal vinde alle de både danske og internationale eftertragtede statuetter, er åbnet på Nickelodeons hjemmeside og app, hvor der kan stemmes i 28 kategorier.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu