Hjemvendte verdensstjerner begejstrer anmeldere

søndag d. 25. juni 2017 kl: 16. 06 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Lukas Graham leverede en særdeles veloplagt optræden lørdag aften på Tinderbox Festivalen.

De danske verdensstjerner i bandet Lukas Graham var lørdag aften for en stund tilbage i Danmark.

Og forsanger Lukas Forchhammer og resten af bandet kan søndag åbne aviserne til gode anmeldelser af deres eneste danske festivalkoncert i år.

– Det var et meget, meget smukt og bevægende festivaløjeblik af den type, der altid vil sidde i erindringen et eller andet sted. Smukt i sig selv, men også betegnende for en koncert, hvor den hjemvendte søn virkelig gjorde sig umage, skriver BT’s anmelder.

Han kvitterer med fem stjerner.

Gaffa tilfreds med koncerten

Det samme gør musikmagasinet Gaffas anmelder, der også var glad for, at bandet for en stund er hjemme i Danmark efter stor succes i udlandet.

Dansk verdensstjerne fylder 30 år

– At udnævne Lukas Forchhammer til Messias eller frelser af popmusikken er nok at stramme den, men det var i hvert fald endnu en imponerende koncert fra et orkester, som fuldt fortjent har fået international stjernestatus, skriver bladets anmelder.

Lidt mere tilbageholdende er anmelderen på Fyens Stiftstidende.

Bandet viste imponerende format, men manglede den sidste fingerspidsfornemmelse for at fuldende koncerten, mener anmelderen.

– Var man fan, og var man kommet for at se, høre og mærke Lukas Graham i alle sine afskygninger, så fik man noget for pengene, skriver anmelderen, der belønner bandet med fire stjerner.

Lukas Graham: -I giver mig stiv pik

De seneste par år har Lukas Graham turneret i både Europa og USA.

Men at komme hjem til Danmark er noget ganske særligt, sagde Lukas Forchhammer Graham på sin egen bramfri måde.

Populær dansk hitduo gæster Grøn

– Jeg kan blive liderlig af at optræde for 3800 mennesker i New York, men jeg får stiv pik af at spille for 30.000 i Odense, sagde Lukas Graham i følge Ekstra Bladet.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu