Danske Spil: Lukas Graham vinder ikke en Grammy

lørdag d. 11. februar 2017 kl: 18. 30 Af: Elo Christoffersen
Lukas Graham performs at Z100's Jingle Ball in Manhattan
Danske Spil mener ikke, at Lukas Graham har stor chance for at løbe med en Grammy-statuette. Foto: ANDREW KELLY/Scanpix (Arkivfoto)

Lukas Graham spåes ikke store chancer ved søndagens Grammy-uddeling. Det mener Danske Spil.

Natten til mandag finder dette års Grammy-uddeling sted, og her er popgruppen Lukas Graham nomineret til hele tre awards i kategorierne Årets Indspilning, Årets Sang, og Bedste pop duo/gruppe optræden.

Dansk verdensstjerne fylder 30 år

Det er alle steder for nummeret ’7 Years’.

Hos Danske Spil tror man dog ikke, at gruppen løber med en af de eftertragtede statuetter.

– Lukas Graham er oppe mod den helt tunge verdenselite til Awardshowet, hvor de både skal overgå store navne som Adele, Beyonce, Justin Bieber og Rihanna i kategorierne, så derfor tror vi desværre ikke, at de løber med en statuette, fortæller oddssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, i en pressemeddelelse.

Lukas Graham ikke uden chancer

Adele giver således odds 1,55 i kategorien Årets Indspilning, hvor Lukas Graham giver odds 13. Oddssætteren mener dog ikke, at gruppen står helt uden chancer.

– Lukas Graham skal faktisk spille til selve showet, og det er de største hits igennem året, der optræder til showet. Det er dog ikke en garanti for, at de får en pris med hjem, men det kan da godt være, vi er lidt mere pessimistiske her i Danmark, end de er ovre i USA, siger Mathias Reimer Larsen.

Han tilføjer, at gruppen er en dark horse i Bedste pop duo/gruppe optræden, hvilket oddset på 5,5 også indikerer.

Populær dansk hitduo gæster Grøn

– Hvis vi skal tage danskerbrillerne på, så håber vi, at Lukas Graham løber med en statuette, og det er nok også den mest realistiske kategori, hvis gruppen skal vinde, men vi må nok være realistiske og sige, at de ikke løber med en, siger oddssætteren.

Tror man på, at Lukas Graham vinder en award uanset kategorien, og dermed også går i fodsporene på Bent Fabricius-Bjerre og hans nummer Alley Cat, så giver det odds 2,9.

Del din kommentar

Forsiden lige nu