Luksusfælden: Sådan bliver den nye sæson

fredag d. 2. februar 2018 kl: 9. 53 Af: Elo Christoffersen

Der er drama i den nye sæson af Luksusfælden. Et par truer med at udvandre, hvis de ikke får deres vilje.

På tirsdag starter en ny sæson af det populære TV3-program “Luksusfælden”.

Fortidens økonomiske synder indhenter deltagerne i den 20. sæson af Luksusfælden, hvor deltagernes barnlige opførsel og forbruget af fastfood er større end nogensinde.

Rune og Malene overrasket i Luksusfælden

Seerne kommer til at opleve, at deltagerne i denne sæson truer med at udvandre fra programmet, hvis ikke de får deres vilje.

Ingen nåde

Men der er ingen nåde at hente hos de økonomiske eksperter Jan Swyrtz, Carsten Linnemann, Kenneth Hansen og Mette Reissmann, der igen i denne sæson får hjælp af deres ekspert-kollega Louise Frost.

Jan Swyrtz er i denne sæson med i omkring tre af udsendelserne:

– Jeg synes vi har haft nogle gode cases i denne sæson. Så der venter seerne gode historier, siger Jan Swyrtz til Kendte.dk.Eksperterne fortæller hver gang sandheden om deltagernes økonomi, selvom det kommer til at gøre ondt.

Og de kommer på hårdt arbejde med stædige holdninger hos deltagerne, som ikke vil gå med til hvad som helst foran kameraet.

Vil ikke høre ordet gældssanering

Eksempelvis vil Lotte i Horsens ikke høre ordet gældssanering fra fortiden, så da eksperterne fastholder behovet for at tale om hendes økonomiske mønster, beder hun om at få kameraerne slukket.

Drama i Luksusfælden: Ekspert skrider midt i programmet

Du kan også se om kameraerne bliver slukket, når Luksusfældens eksperter også besøger en far, der køber pizza for 1000 kroner hver måned, en ægtemand, der også vil have fastfood til frokost, når hans kone må, og et par, der ikke betaler af på gælden, men går på café for 3000 kroner hver måned.

Det gode liv med fastfood, cola og slik når kvalmegrænsen den 6. februar klokken 20 på TV3.

Del din kommentar

Forsiden lige nu