Luksusfælden: Truer med at trække sig – Skylder vægtafgift på 30 biler

tirsdag d. 22. november 2016 kl: 9. 31 Af: Elo Christoffersen

Gælden vokser og parret anskaffer sig biler med lynets hast. De skylder vægtafgift på 30 biler.

Luksusfældens eksperter kommer tirsdag aften på hårdt arbejde.

Mette på 33 år og 36-årige Brian fra Gesten ved Vejen i Sydjylland fortæller, at de skylder langt over en million væk. Og de ejer intet.

Noget af gælden skyldes Brians stædighed. For eksempel mener han ikke, at hans tidligere udlejer har fortjent at få sit tilgodehavende, da udlejeren ikke har talt pænt om Brian.

Skylder vægtafgift på 30 biler

Mens gælden bare vokser, anskaffer Brian og Mette sig biler med lynets hast.

På blot fire år har parret været ejere af 23 biler og de skylder vægtafgift på 30 biler.

Desuden føler især Brian, at det er en nødvendighed at bo i et 176 kvadratmeter lejet hus, fordi parrets halvandet år gamle tvillinger skal have hver deres værelse og fordi han ikke mener at danskerne tager hensyn til børnefamilier, når man bor i etagebyggeri.

Luksusfælden: Hjerneskadet efter blodprop - Sådan går det parret i dag

Selvom parret intet betaler på gælden, prioriterer de livet som campister. Med månedlige udgifter til campingvogn på 2400 kroner om måneden. Den fortæller parret dog, at de har aftalt at levere tilbage.

Mette er studerende, mens Brian arbejder som fabriksarbejder.

Umuligt at komme af med milliongæld

Luksusfældens eksperter, Louise Frost og Carsten Linnemann vurderer hurtigt, at parret med deres milliongæld og en misligholdt gæld på intet mindre end 18.100 kroner hver eneste måned, ikke har nogen mulighed for at komme på ret køl, så længe Mette kun har en SU som indtægt.

Derfor har de skaffet Mette en jobsamtale i et vikarbureau for at hun kan bidrage til parrets økonomi. Men det er Brian lodret imod og han bliver rasende på eksperterne.

Samarbejdet mellem Brian og Luksusfældens eksperter går hurtigt i hårdknude, da Brian ikke synes, at deres råd og vejledning er rimelig.

Brian truer med at trække sig fra samarbejdet: Hvad Mette gør, erklærer han er op til hende selv, men han vil ikke arbejde sammen med Carsten, som han mener er ”en arrogant skid”.

Imens opdager eksperterne, at den aftale, Brian fortæller der er om at levere campingvognen tilbage til sælgeren, slet ikke eksisterer.

Se hvordan det går parret i Luksusælden i aften klokken 20 på TV3.

Del din kommentar

Forsiden lige nu