Luksusfælden: Diana bruger 11.000 kr. på én gang på kærestens konto

tirsdag d. 6. december 2016 kl: 11. 05 Af: Elo Christoffersen

Diana er på kontanthjælp og er gravid. Hun er begyndt at bruge kærestens konto til at betale shoppeture med. Senest har hun på én gang brugt 11.000 kroner.

Luksusfældens eksperter besøger i aftenens afsnit Diana og Dennis i Horsens.

Diana på 21 år elsker at bruge penge på at shoppe tøj til sig selv og sin datter på 1 år, selvom hun kun modtager kontanthjælp og aldrig har haft et job.

Bruger kærestens konto

Hun foretrækker luksusmærker som Gucci og Hummel og for at få råd, er hun begyndt at bruge sin kæreste Dennis’ konto til at betale med.

Senest har hun brugt 11.000 kroner på en gang, uden at fortælle det til Dennis.

Køber på kredit og betaler ikke regninger

Men Diana køber også på kredit og betaler ikke sine regninger. Det har nu fået den konsekvens, at Dennis flere gange er blevet indkaldt til fogedretten.

Luksusfælden: Hjerneskadet efter blodprop - Sådan går det parret i dag

Derfor tager Luksusfældens eksperter Diana med i Fogedretten, og det bliver en følelsesladet oplevelse for både Diana og Dennis.

Diana vil have fire børn

Diana er gravid med sit andet barn, men dét er ikke nok for hende. Hun vil nemlig have fire børn – selvom Dennis holder fast i, at to er nok.

Men da eksperterne viser hende, at hvert barn koster en million kroner i løbet af de første 18 år, må Diana erkende, at hendes drøm ikke er realistisk, så længe hun ikke har et arbejde.

Herefter sker der noget med Diana og Dennis, der resolut beslutter at blive i deres billige lejlighed, i stedet for at flytte i det noget dyrere hus, som de havde planlagt.

Eksperterne kan imponeret konstatere, at parret er ved at blive voksne og ansvarlige.

Men er Diana og Dennis virkelig blevet voksne, når eksperterne ser sig nødsaget til at vende tilbage efter blot 14 dage?

Få svaret i aften i Luksusfælden på TV3 klokken 20.

Del din kommentar

Forsiden lige nu