Luksusfælden: Gæld kostede Mia kærligheden

tirsdag d. 4. september 2018 kl: 21. 07 Af: Jørgen Rosengren

I Randers havde Claus mødt kærligheden. Han var dog ikke helt tilfreds med medgiften: En milliongæld.

I Randers kæmper Mia med en milliongæld fra sin fortid, som hun hæfter for sammen med sin eksmand. Mia betalte ikke en krone til gælden og derfor vokser den med svimlende 100.000 hvert år.

Derfor havde hendes kæreste Claus meldt hende til Luksusfælden.

Derfor kommer de to eksperter Mette Reissmann og Jan Swyrtz til Randers for at redde Mia økonomi – at redde kærligheden blev også en opgave i postnummer 8900.

Hendes nye kæreste, Claus, har derimod helt styr på sin økonomi, og vil ikke have noget med Mias gæld at gøre. Mia har mange undskyldninger for ikke at betale sin gæld, men Luksusfældens eksperter Mette og Jan tilbageviser dem alle og afslører blandt andet, at Mia har prioriteret at flytte i en dyrere lejlighed frem for at betale gælden.

Claus og Mia fortæller i udsendelsen, hvordan de efter hele fire år som kærester, stadig er som nyforelskede i hinanden.

Det er Claus magtpåliggende at Mia får styr på sin økonomi og derfor er det da også ham, der har bedt Luksusfælden om hjælp. Men til trods for den store forelskelse, kølner Claus’ følelser for Mia med lynets hast, da eksperterne beder parret flytte sammen for at redde Mias økonomi og sikre hende en gældfri fremtid.

Luksusfælden-Torben stod i l... til halsen: Sådan går det i dag

Kæresten smuttede – sådan går det i dag

Til eksperternes og Mias store overraskelse skrider Claus nemlig fra både programmet og parforholdet.

Men kan Mia klare skærene selv uden støtte fra den kæreste, der ellers sagde, han ville hende det bedste?

Vi har på Kendte.dk været snakket med Mia, der ikke vil kommentere på bruddet med Claus. Men økonomien, den er der kommet styr på, siger hun:

– Der er overskud hver måned, så det kunne ikke være bedre, siger Mia til Kendte.dk.

Det er specielt Mette Reissmann og Jan Swyrtz forhandlingsevner, der har sikret Mia en lysere fremtid, fortæller hun. Uden de to drevne eksperters hjælp, ville hun aldrig have fået de samme udsigter, som hun nu ser sig selv i, siger hun.

– Jeg ville aldrig selv være kommet igennem med det resultat, siger hun. Jeg kunne ikke se nogen vej ud af det, hvis det ikke havde været for dem, siger Mia til Kendte.dk.

Glad for sin deltagelse

Selvom Mia i løbet af de fire optage-dage, programmet forløber sig over, får vendt både op og ned på sin tilværelse, fortryder hun ikke medvirkelsen, fortæller hun:

– Jeg synes, det har været spændende – og hårdt. Det har været sjovt. Det er svært at forklare, for der er sket rigtigt mange ting. Jeg har været hele mit følelsesregister igennem i de fire dage, så der er sket rigtigt mange ting. Men det har været godt, og jeg er kommet videre, siger Mia.

Luksusfælden-deltager levede som teenager: - Jeg skal ikke se programmet i aften

Og selvom hele Danmark får muligheden for at kigge på Mia – og hendes økonomi – så tager hun sig ikke af, hvad andre tænker, siger hun:

– Jeg har den holdning til det, at folk, der kender mig, de kender også min historie. De folk, der ikke kender mig, deres mening kan jeg ikke bruge til så meget – jeg kan ikke gå og bruge tid og kræfter på, hvad andre folk tænker om mig, slutter Mia.

Del din kommentar

Forsiden lige nu