Mad Men-stjerne klar til børn

torsdag d. 4. juli 2013 kl: 8. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Elisabeth Moss spiller sekretæren Peggy Olsen i den populære tv-serie Mad Men. Foto: AP / POLFOTO

Skuespilleren Elisabeth Moss er blevet skruk, efter veninderne har fået børn.

Mad Men-skuespillerinden Elisabeth Moss drømmer om at få børn.

Elisabeth Moss roser dansker i Cannes: -Han vil gøre alt

– Det håber jeg. Jeg har nogle gode veninder, der er singler og har adopteret et barn, og de er smukke, intelligente og fantastiske kvinder.

– Det har ikke noget at gøre med noget andet end, at de ikke har mødt den rette. De har ikke tænkt sig at nøjes. Vi er virkelig heldige som kvinder, fordi vi har så mange valg, fortæller skuespilleren til Telegraph Magazine.

Men på trods af, at hun i øjeblikket danner par med den australske filmfotograf Adam Arkapaw, erkender den 30-årige skuespiller, at hun i øjeblikket ikke har en livsførelse, der er særlig børnevenlig.

– Det er en meget ustabil livsstil, jeg fører. Jeg ejer ikke et sted, fordi jeg ikke bor nogen steder. Jeg er tilfreds, men jeg er ved at vokse ud af det. Jeg er ved at nå til det punkt, hvor jeg gerne vil have et sted, som ikke flytter, hvor jeg kan stille mine ting.

– Det at medbringe kasser, ikke vide hvor dine sko og den jakke, du gerne vil have på, er. Det bliver en smule trættende.

"Game of Thrones" stjernen nomineret til en Emmy!

Elisabeth Moss spiller sekretæren Peggy Olsen i den populære tv-serie Mad Men. En rolle, som hun har været nomineret og vundet adskillige priser for.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu