Madonna er djævelen selv

tirsdag d. 6. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Madonna er ikke så vigtig som fodbold, og i Portugal er hun blevet sammenlignet med djævelen selv af en religiøs gruppe. Madonna blev ikke så glad for sammenligningen, Det var meningen at hendes Re-Invention Tour skulle komme til Lissabon d. 12 september, men det siges, at Madonna nu har aflyst koncerten. På Madonnas hjemmeside kan man heller ikke læse, om der er solgt nogle billetter til Lissabon koncerten, ved alle de andre koncerter står der om der er udsolgt, eller om der er flere ledige billetter.

Kom indenfor på Rosenborg Slot Kasernechef er begejstret for soldaterprins

En del af årsagen skulle også være, at Atlantic Pavilion allerede er booket af den kristne menighed Mana Christian Church der skal holde religiøst massemøde. “Vi ved at presset fra Madonna er en del af en større strid mellem kirken og djævelen,” sier stiftelsens leder Correio de Manha.

Næsten alle koncertdatoer på Madonnas Re-Invention Tour er allerede udsolgt. Det er stadigt muligt at få billetter til koncerten på Men Arena i Manchester, Phillips Arena i Atlanta og også i Dublin. Du kan også stadig nå at være med i konkurrencen om to billetter inklusiv fly t/r til den udsolgte koncert på Wembley Arena d. 22. august i London.

Del din kommentar

Forsiden lige nu