Madonna forlover

mandag d. 8. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Gwyneth Paltrow og Chris Martin planlægger at holde et enkelt og privat bryllup, hvor de kun vil invitere de allernærmeste. Gwyneth har netop offentliggjort, at hun er gravid og det er planen, at brylluppet skal afholdes i god tid før fødslen til sommer.

Gwyneth har allerede bedt Madonna om at være forlover ved brylluppet. Hun har også spurgt veninden Stella McCartney om hun vil være brudepige og stjerneproducenten Steven Spielberg har sagt ja til at føre hende op ad kirkegulvet, når den store dag oprinder.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Parret ansøgte i fredags om tilladelse til at indgå ægteskab, hos myndighederne i Santa Barbara i Californien, og dermed blev de mange bryllypsrygter endeligt bekræftet. Hverken Gwyneth eller Chris har villet kommentere brylluppet overfor pressen, ligesom de tidligere kun sjældent har villet tale om deres forhold. Det er nok også for at undgå for meget medieopmærksomhed, at de har valgt kun at holde et lille bryllup for de nærmeste: “Det kommer ikke til at blive noget cirkus, de vil gøre det på deres egen måde, når de mener at tiden er inde”, siger en ven af parret.

Del din kommentar

Forsiden lige nu