Madonna hædres som årets kvinde

søndag d. 16. oktober 2016 kl: 12. 22 Af: Ritzau Fokus
U.S. singer Madonna attends the world premiere of 'The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years' in London, Madonna
Tidligere har Billboard kåret kvindelige kunstnere som Beyoncé og Lady Gaga til at være årets kvinde. Foto: NEIL HALL/Scanpix (Arkivfoto)

Musikmediet Billboard har netop kåret sangerinden Madonna som årets kvinde i 2016.

Med hitsange som “Like a Virgin” og “4 Minutes” har den amerikanske sangerinde Madonna konsolideret sig som en af verdens største superstjerner.

Nu anerkender musikmediet Billboard også den 58-årige sangfugls talent, da det har kåret Madonna til at være årets kvinde i 2016. Det skriver Billboard på deres hjemmeside.

– Hendes kreative vision, utrættelige innovation og dedikation til filantropiske emner gør hende til en inspiration for hundredvis af millioner mennesker i verden, samtidig med at hun knuser enhver karriererekord.

– Desuden er hun en vigtig feminist og en unik artist, som har brugt sin indflydelse på at ændre samtalen om kvinder, seksualitet og ligestilling, siger præsident og kreativ chef for Hollywood Reporter-Billboard Media Group Janice Min.

Madonna modsætter sig auktion af brev

Selv om Madonna er udfordret af flere unge stjerner som Katy Perry og Ciara, der i løbet af de seneste år har hevet flere musikpriser hjem, ønsker musikmediet netop nu at hædre hende.

Madonna har afsluttet sin verdensturné “Rebel Heart Tour” i marts i år. Her solgte hun flere end en million billetter, hvilket gav Madonna en indtjening på 170 millioner dollar. Det svarer til 1,1 milliard kroner.

Popsangerinde åbner hospital i sin datters navn

De enorme pengesummer gør “Like a Prayer”-stjernen til den bedst sælgende soloartist i Billboards Boxscore historie.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu