Madonna omvender Leo

tirsdag d. 20. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Siden Madonna påtog sig rollen som ambassadør for den kontroversielle jødiske mysticisme, er de kendte kommet til i hobetal. Leonardo DiCaprio er blot den seneste og ham har Madonna selv indfanget, forlyder det. Det skete ved en privat forevisning af Michael Moores dokumentarfilm “Fahrenheit 9/11”, hvor popdronningen brugte det meste af aftenen på at overbevise “Titanic”-stjernen om kabbalaens velsignelser.

Hvilken er din favorit: Her er kronprinsessens sommerkjoler 39-årig speedwaystjerne fundet død

Trend-religionen breder sig lynhurtigt blandt de kendte. Blandt de celebre tilhængere er i forvejen Demi Moore og hendes kæreste Ashton Kutcher, Roseanne Barr, Beckham parret,Mick Jagger, Gwyneth Paltrow, Elisabeth Taylor, Barbra Streisand og Madonnas mand Guy Ritchie. Efter denne religiøse forandring har et nyt TV-talkshow sat Madonna, eller Ester, på den sorte liste, fordi hun er for kedelig. “Madonna er blevet alt for besat af den mystiske jødiske kabbala-lære til, at hun kan underholde nogen på TV. Jeg ville skam vældig gerne have Madonna med, men det skulle være Madonna, som hun var for seks år siden,” konstaterer værten.

Kabbala betyder tradition eller “det som bliver modtaget” og er en speciel tolkning af den jødiske religion. Kabbala-religionens kendetegn er et rødt armbånd, der skal beskytte mod “onde øjne” og dermed holde al negativ indflydelse og uvenlig nedstirring borte. Armbåndet bæres på venstre håndled.

Del din kommentar

Forsiden lige nu