Madonna råbte ad fan

torsdag d. 3. august 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Madonna opfordrer sine fans til at danse. Da Madonna gav koncert på Wembley, blev en enkelt person opfordret til at danse. Madonna var i gang med at fyre den af på scenen, da hun pludselig peger på en person blandt publikum og råber: ”Hey, dig, hvorfor danser du ikke? Kom nu!” Det var dog ikke en hvilken som helst person der fik de mange tusindvis af fans’ opmærksomhed, men Duncan James, tidligere medlem af bandet Blue.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

”Jeg kunne bare ikke tro, at hun pegede på mig! Jeg var så flov. En ven tilbød mig en billet i sidste minut, og så greb jeg muligheden for at tage af sted. Jeg har aldrig set Madonna live før, og jeg var forblændet af hendes fantastiske krop og opvisning. Det var lige netop på det øjeblik, hvor hun dansede lige foran mig, at jeg ikke kunne gøre andet end at stirre, for hun ser så fantastisk ud. Det var derfor jeg ikke dansede.” Men det fandt Madonna åbenbart hurtigt ud af. Han udtaler dog også, at Madonna må skælde ham ud til hver en tid.

Del din kommentar

Forsiden lige nu