Madonna rockede Parken!

onsdag d. 12. august 2009 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 
Madonna donerer maleri til fattige børn. - Foto: Beirutnightlife.com

Madonna donerer maleri til fattige børn. – Foto: Beirutnightlife.com

 

Hvem synger på Michael Jackson-album?

Kendte.dk tog til koncert med Madonna i Parken i går, og det var et brag af en koncert. Det hele startede ud med den verdenskendte dj Paul Oakenfold, der har mixet sange for rigtig mange af verdens største kunstnere. Man kan altid diskutere om det var den bedste at bruge som opvarmning, men han leverede et godt beat til tidens mest populære sange.

Omkring kl. 21.30 kommer Madonna på scenen siddende i sin helt egen tronstol, og så går koncerten ellers i gang med sangene Candy Shop og Beat Goes On, der virkelig satte gang i festen. På storskærm kunne man her se Kanye West og Pharrel Williams. Britney Spears dukkede op på storkærm som en del af sangen Human Nature, og i sangen 4 Minutes kunne vi nyde Timbaland på storskærm og Justin Timberlake på fire bevægelige skærme på scenen i et fantastisk show. I sangen You Must Love Me fik vi alle Madonnas fantastiske sangstemme rigtigt at høre, og man må sige, at hun bestemt er verdens bedste kunstner.

Like A Prayer var selv i sin nye mere moderne udgave et helt igennem fantastisk nummer, der fik stort set alle på siddepladserne op og stå. Hun sluttede af med et utroligt flot lysshow til numrene Ray Of Light og Give It 2 Me. Undervejs lavede hun også en flot tribut til Michael Jackson og hun fik alle til at synge med på en fødselsdagssang for hendes søn Rocco der også var til stede. Scenografien og showet var helt i top, der var lidt problemer med lyden undervejs, men ikke noget der ødelagde koncerten. Når det kommer til billederne af Madonnas ultra pumpede arme der er blevet vist i medierne, så var de ikke at finde under denne koncert. Man kunne opleve en veltrænet Madonna, der virkelig kunne give den gas på scenen.

Anmelderne har ikke meget tilovers for Madonna, men man kan virkelig fristes til at spørge, om de da overhovedet var med til den samme koncert som os andre. De kalder det for passionsløst, og det var bestemt ikke det indtryk man fik af Madonna, der flere gange talte direkte til publikum, leverede fantastiske dansetrin, smilede hele tiden, havde masser af overskud og sang med hele hjertet. Det er sjældent man ser en stjerne i den alder hoppe og danse rundt på scenen som en anden 20-årig knap ville kunne følge med til.

Popkonge detroniseret på hjemmebane

Man kan kun sige, at hun gør det virkelig med passion, og hun leverer 100%, at Parken så har problemer med lyden, er jo ikke Madonnas fejl, og det var nok også noget de fleste Madonna fans kunne se gennem fingre med. Det kan godt være at de gamle hits var blevet en del ændret, men Madonna hænger ikke fast i fortiden, og hun har hermed bevist, at hun virkelig er i front når det kommer til nutidens musik.
Dette spillede Madonna under koncerten:

Candy shop
Beat goes on
Human nature
Vogue
Into the groove
Holiday
Dress you up
She

Del din kommentar

Forsiden lige nu