Madonna truet på livet

mandag d. 24. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Madonna er på tour, og er blevet truet med terror. Hun fik trusselbreve om, at hun og hendes to børn ville blive dræbt, hvis hun ikke aflyste tre koncerter i Israel. Derfor har superstjernen nu aflyst de tre koncerter i den israelske hovedstad Tel Aviv. Det siges at en ikke navngivet palæstinensisk aktionsgruppe står bag truslerne. Madonna ville først ignorere terror-truslerne, men da hendes børn også blev truet på livet, turde hun ikke andet end at holde sig væk fra Israel.

Dronningen taler ud om prins Henriks død Nu ved vi hvad lille Piet fejler

“Brevene var utrolig skræmmende. Madonna er en sej kvinde, men hun blev bange da hendes børn blev nævnt i brevene. Hun tager ingen chancer når det gælder børnene,” udtaler en kilde tæt på Madonna. Trusselbrevene blev sendt til Madonnas kontorer i Los Angeles. I starten troede Madonna, at det var hendes tilknytning til den jødiske trosretningen Kabbalah som fremkaldte truslerne, men senere kom det frem, at Madonna repræsenterer dele af vesten som terroristerne ikke bryder sig om.

Madonnas management udtaler, at koncertene blev aflyst fordi Madonna ønsker at koncentrere sig om Europa. Men kilder tæt på popstjernen siger, at ingenting ville hindre Madonna i at gennomføre koncerterne i Tel Aviv bortset fra hensyn til sikkerheden. Og denne sikkerhed blev virkelig sat på spil.

Del din kommentar

Forsiden lige nu