Mads Holgers ekskone: -Tak for respekten

onsdag d. 6. juli 2016 kl: 15. 21 Af: Ritzau Fokus

Afdøde Mads Holgers ekskone, tv-værten Paula Larrain, takker på Facebook for folks kærlige ord og respekten for, at det er en privat sag.

Hun var en af dem, der fik lov at komme helt tæt på. Journalisten Paula Larrain, der senest har været ansat på Ekstra Bladet TV, var fra 2007 til 2008 gift med debattøren Mads Holger, som døde mandag den 4. juli.

Nu bisættes Mads Holger

Og det er kun få ord, hun indtil videre har skrevet om hans pludselige farvel.

På sin Facebook-profil fortæller tv-værten, at hun efter en arbejdsskade ikke længere skal arbejde hos Ekstra Bladet TV, og i samme opslag nævner hun Mads Holger kort.

– I løbet af det seneste døgn har jeg modtaget mange kærlige ord fra jer i forbindelse med Mads Holgers tragiske død. Det er en meget privat sag for mig. Tak fordi I har respekteret dette, siger Paula Larrain.

Selv om ægteskabet med Mads Holger gik i stykker, fandt Larrain igen lykken med Frederik Bjørn. De blev gift i 2015 og har sammen sønnen Andreas på seks år.

Tidligere har hun været gift med journalisten Morten Løkkegaard, der har siddet i Folketinget og EU-Parlamentet for Venstre. Sammen har de en 21-årig søn, Sebastian.

Se hele opslaget her:

Kendisser er i sorg over Mads Holgers død/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu