Magasin undskylder falsk Clooney-interview

søndag d. 3. april 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus

Engelske Hello Magazine undskylder, at bladet har bragt et opdigtet interview med George Clooney.

George Clooney er bekymret over tendensen.

George Clooney er bekymret over tendensen. Foto: Axel Schmidt/AP

Der må være røde ører i redaktionslokalerne hos det engelske ugeblad Hello Magazine, efter at bladet har bragt et opdigtet interview med filmstjernen George Clooney.

Det eksklusive interview handlede om Clooneys langdistanceforhold til hans kone. Men der var ét væsentligt problem: Interviewet med Clooney havde aldrig fundet sted.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

– Problemet er, at jeg ikke har givet et interview til Hello Magazine, og citaterne i artiklen er ikke korrekte.

– Det er min erfaring, at det ikke er unormalt at blive fejlciteret. Men at et “eksklusivt interview” bliver fabrikeret, er nyt. Og det er en meget alvorlig tendens, siger Clooney i en udtalelse ifølge avisen The Telegraph.

Det britiske magasin har siden undskyldt over for Clooney og forklaret den alvorlige sag med, at interviewet var købt igennem et underholdningsbureau.

– Vi har købt materialet i god tro fra et pålideligt og uafhængigt firma, der forsikrede os om, at det var et autentisk interview foretaget under to øjne med hr. Clooney. Men vi accepterer nu, at det ikke er tilfældet, skriver magasinet i en officiel udtalelse.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar

Interviewet var i stedet blevet skrevet ved at sætte forskellige brudstykker sammen fra tidligere interview med George Clooney.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu