Makaber videooptagelse møder kritik

tirsdag d. 2. januar 2018 kl: 17. 33 Af: Peter Koch
020117 - yt
Youtube-stjernen Logan Paul er røget i modvind, efter at han offentliggjorde billeder af en død person. Foto: Jake Paul/Wikimedia Commons.

Manden bag videoen har nu undskyldt for sin handling.

Internetberømtheden Logan Paul er 2. januar løbet ind i massiv modvind, efter at han publicerede en video fra Aokigahara-skoven i Japan, hvor man ser en død person.

Det skriver blandt andet BBC.

Videoen blev lagt online søndag, og den blev fjernet igen, efter at Paul Logan blev stærkt kritiseret for at offentliggøre billeder af en død person.

Gjorde grin med død person

Ifølge BBC blev der i videoen gjort grin med fundet af den døde.

Aokigahara-skoven er kendt for at være et sted, folk går hen for at tage deres eget liv, og derudover har skoven ry for at være hjemsøgt af spøgelser.

Kendt skuespiller overvejede selvmord efter haderolle

Det var angiveligt det aspekt, der var målet for den nu fjernede video; iføle Logan Paul ville han og hans venner, der for tiden befinder sig i Japan, besøge den hjemsøgte skov.

Undskyldning

Den døde person blev vist i flere klip, og ifølge Theverge blev videoen slet og ret kaldt “Vi fandt en død person i den japanske selvmordsskov”.

Logan Paul har efterfølgende på Twitter undskyldt for videoen, der blandt andet blev mødt med kritik, fordi en del af Logan Pauls fanbase består af børn og unge.

Skandale-prins er styrtet i døden fra 21. etage på Frankfurt-hotel

Logan Paul er 22 år gammel. Han har mere end 15 millioner følgere på YouTube, og hans videoer er set mere end to milliarder gange i den tid, han har været aktiv på YouTube.

Kilder: BBC YouTube WikipediaThe Verge.

Del din kommentar

Forsiden lige nu