Makienok får endnu en Ibi-tatovering

tirsdag d. 18. november 2014 kl: 12. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Bag denne smoking gemmer fodboldspilleren Simon Makienok på en tatoveret kærlighedserklæring til sin kone, tv-værten Ibi Støving.

Bag denne smoking gemmer fodboldspilleren Simon Makienok på en tatoveret kærlighedserklæring til sin kone, tv-værten Ibi Støving. Foto: FLINDT MOGENS/free

Fodboldspilleren Simon Makienok erklærer sin kærlighed til sin kone, tv-værten Ibi Støving, i en ny tatovering.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Selv om fodboldspilleren Simon Makienok bruger størstedelen af sin tid hos den italienske fodboldklub Palermo, har han altid sin kone, tv-værtinden Ibi Støving, med sig.

På sin Instagram-profil viser den 23-årige angriber således en ny tatovering frem på sin i forvejen blækudsmykkede krop.

Makienok røber ikke, hvilken tatovering der er kærlighedserklæringen til fru Makienok, men tidligere billeder afslører, at et hjerte, der er omgivet af evigshedssymbolet, på hans venstre kraveben, er ny.

– Ny tatovering til min kone, mit alterego, min udfordrer, min bedste ven, min drøm og mit livs kærlighed, skriver Makienok om den permanente kærlighedserklæring til sin kone.

Og Ibi Støving selv har skrevet en kommentar til sin mand i kommentarfeltet til billedet.

– Min evige kærlighed ind til den dag, jeg dør, lyder erklæringen tilbage fra den 39-årige tv-vært.

Makienok og Støving blev gift den 6. september og deler ud over ægteseng også fælles tatovering, idet de begge har en permanent pil på fingeren.

Se Makienoks tatoverede kærlighedserklæring til Støving her: http://instagram.com/p/vEnFFKyxop/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu