Mama Lohan taler ud

onsdag d. 16. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Lindsay Lohan har ry for at være lidt af en festabe, og de fleste forældre ville nok blive lidt bekymrede, hvis deres datter i en alder af knapt 21 år allerede havde været på afvænning for både stoffer og alkohol. Men Dina Lohan, Lindsays mor, kan tilsyneladende ikke se, at datteren har problemer.

Efter sexchikane-beskyldninger: Amazon-chef stopper

Man skulle jo synes, at Lindsays problemer har fået opmærksomhed nok, og at Dina måske skulle støtte hende i at holde en smule lav profil hvad privatlivet angår, men hvis Dina gjorde som alle andre mødre, ville hun jo ikke være Dina. Så i stedet gør hun sig en smule uheldigt bemærket ved nærmest af affærdige datterens vilde liv som en ren bagatel.

Hun finder det helt i orden, at Lindsay går på natklub (trods alt bliver hun jo om kort tid 21 år og kan dermed gøre det uden at være i konflikt med loven!), for det at feste er jo “den sjove side af branchen,” mener mor Dina, som siger, at Lindsay slet ikke er så slem, som alle går rundt og tror. “Hun er forfærdelig misforstået,” er mors forklaring på Lindsays vilde liv.

Del din kommentar

Forsiden lige nu