Man må vente på Diaz

torsdag d. 10. november 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Cameron Diaz har en tendens til altid at komme for sent. Hun har også selv en meget god grund til det, synes hun. ”Jeg eksisterer i en anden tidszone, og det er 15 minutter senere end alle andre. Men det er også det, jeg går aldrig over 15 minutter. Jeg synes det er særdeles uhøfligt at komme til tiden,” fortæller Cameron. ”Jeg blev født tre uger for sent. Det er fem minutter for hver uge, så det er lige meget om jeg står op to timer før tiden, og er klar til at tage af sted en time før jeg skal. Jeg kommer alligevel for sent,” slutter Diaz.

Udviklingshæmmede fik Dronningens Fortjenstmedalje

Hun var med til premieren i London på sin nye film In Her Shoes, men i stedet for at tage med til festen bagefter, tog hun på The Ivy. Hendes fans ventede på hende i lang tid, men denne gang var hun ikke bare 15 minutter for sent på den, hun mødte slet ikke op.

Del din kommentar

Forsiden lige nu