Man. United vil købe 19 årige Lucas Moura for kvart Milliard!

mandag d. 23. juli 2012 kl: 9. 18 Af: Kendte.dk NY
 

Manchester United er enige med Sao Paolo om at betale 250 millioner kroner for det brasilianske talent Lucas Moura.

Den 19-årige offensivspiller Lucas Moura er én af de unge stjerne fra det brasilianske OL-hold, der meget vel kan ende med at blive i England, legene er slut. I følge Daily Mirror er Manchester United nemlig blevet enig med Mouras klub Sao Paolo om at betale 26 millioner pund – små 250 millioner kroner – for at få Moura til klubben.

Nu resterer så bare at blive enig med Lucas Moura selv, og det skulle angiveligt ikke være noget problem, da Manchester United-ledelsen står bag Alex Ferguson i jagten på det brasilianske talent, en jagt der har været offentlig kendt siden marts måned og en jagt som både Inter og Chelsea også har været med i, men de skulle begge være blevet skræmt af prisen.

I følge de gældende engelske regler skal Lucas Moura dog have dispensation for reglen om, at en spiller der er statsborger udenfor EU skal have spillet 75 procent af sit lands landskampe de sidste to år, hvis han skal have arbejdstilladelse i landet. Der findes dog en “Special Talent” undtagelse fra den regel, og det skulle ikke være noget problem at få arbejdstilladelsen den vej.

Del din kommentar

Forsiden lige nu