Mand anholdt: Pløjede sportsstjerne ned i en brandert

lørdag d. 10. februar 2018 kl: 13. 00 Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk
FILES-AMFOOT-NFL-COLTS-JACKSON
Edwin Jackson blev bare 26 år gammel. Foto: Brett Carlsen/Scanpix.

26-årige Edwin Jackson blev dræbt.

Tidligt om morgenen den 4. februar blev den 26-årige Edwin Jackson, linebacker hos NFL-holdet Indianapolis Colts, kørt ned af en på det tidspunkt formodet spritbilist, mens førstnævnte stod i vejsiden med chaufføren af en bil bestilt gennem tjeneste Uber. Chaufføren blev også dræbt.

Nu har politiet så anholdt en mand i sagen. Han havde ifølge CBS News gemt sig efter påkørslen, der skete langs Interstate 70 i det vestlige Indianapolis netop den dag, hvor NFL-ligaens bedste hold skulle findes i den stort anlagte Super Bowl.

Præsident er pludselig død

Den 37-årige anholdte er tilsyneladende en illegal indvandrer, der uden ret til det opholdt sig i USA, skriver CBS. Manden er sigtet for at have forårsaget en dødelig ulykke under påvirkning af alkohol samt for at være stukket af fra stedet.

Udvist flere gange

Ifølge den offentlige anklager i sagen, så er den illegale indvandrer blevet udvist fra USA både i 2007 og 2009. I samme ombæring var han blevet deporteret. Tilsyneladende havde det ikke den store effekt på mandens beslutning om at leve sit liv i Guds eget land, USA.

Han blev anholdt kort efter ulykken, hvor han i sin sorte Ford F-150 smadrede direkte ind i de to mænd, der stod i vejsiden, fordi deres bil var brudt sammen. Anholdte stak af og gemte sig, men blev hurtigt fundet af statspolitiet, der ankom til stedet.

Tidligere har den 37-årige også været i kontakt med politiet i forbindelse med “små”-sager. Denne gang nægter han sig skyldig. “Jeg ved ikke, hvorfor jeg er her”, sagde han i retten tirsdag lokal tid ifølge CBS.

Hjerteskærende

Den 26-årige professionelle atlet har haft en hård sæson for sit hold, hvor han har været skadet mere eller mindre hele sæsonen, der altså nåede sit klimaks søndag aften, da Philadelphia Eagles kunne krones som mestre.

Jackson begyndte sin karriere hos Arizona Cardinals, der hentede ham fra college i Georgia, men i 2015 skiftede han til Colts. Sidstnævnte begræder ikke overraskende spillerens alt for tidlige død.

Vi blev knust over nyheden om Edwin Jacksons død. Edwin var elsket af alle i Colts-organisationen. Vi beundrede hans udadvendte personlighed, konkurrence-mindede holdning og hårdtarbejdende mentalitet. Han var respekteret blandt alle, hvis vej krydsede hans, og han vil blive savnet i vores omklædningsrum og i hele organisationen“, skriver Colts blandt andet på sin hjemmeside.

Politisk sag

Den amerikanske præsident Donald Trump, der ikke er bleg for en grim bemærkning om flygtninge, har også brugt den tragiske ulykke som afsæt til at ville stramme grænsekontrollen – i hvert fald presse Demokraterne til at være med.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

På sin Twitter-profil skriver præsidenten – blandt meget andet – at det er skandaløst.

– Skandaløst, at en person, der opholder sig illegalt i vores land, dræbte Colts-linebacker Edwin Jackson. Dette er blot én af mange tragedier, vi kan forhindre. Vi må få Demokraterne til at blive hårde angående grænsen – og illegal immigration, HURTIGT, skriver Trump.

Del din kommentar

Forsiden lige nu