Mand fundet død i stjernes hus

onsdag d. 21. august 2013 kl: 10. 49 Af: Ritzau Fokus
 

Politiet har endnu ikke offentliggjort nærmere detaljer om den afdøde mand i Olivia Newton-Johns hus. Han menes at have skudt sig selv i hovedet. Foto: AP / POLFOTO

Verdenskendt sangerinde ramt af kræft - igen

Skuespilleren Olivia Newton-Johns millionvilla er blevet brugt som selvmordssted, mens hun var udenbys.

Forestil dig, at du er på vej hjem fra en dejlig ferie. Pludselig ringer politiet for at fortælle dig, at din indkørsel er et gerningssted. En mand er blevet skudt. Næppe en del af de flestes feriedrøm.

Ikke desto mindre er det præcis det, der er sket for den australske skuespillerinde og sanger Olivia Newton-John, mens hun i en periode var udenbys med ægtemanden John Easterling.

En håndværker ansat af parret har nemlig tilsyneladende valgt at begå selvmord på grunden der hører til den 5,6 millioner dollar dyre villa i Palm Beach County, som Newton-John og Easterling står over for at sælge. Det skriver Palm Beach Post.

Ifølge det lokale politi er den 42-årige mand ikke på nogen måde relateret til den danseglade skuespillerinde ud over den kontrakt, han er blevet ansat på som håndværker. Men selv om der altså med stor sandsynlighed er tale om et selvmord, så efterforsker politiet det som enhver anden forbrydelse.

Grease-stjerne efter kræftdiagnose: -Jeg er rørt

Politiet har endnu ikke offentliggjort nærmere detaljer om den afdøde mand. Han menes at have skudt sig selv i hovedet.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu