Mange ombestemmer sig

torsdag d. 18. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det skabte stor medieopmærksomhed, da årets mest omtalte bryllup blev aflyst i sidste øjeblik. Men faktisk er det slet ikke så usædvanligt, at stjernernes forlovelser ikke ender med bryllup, at de får kolde fødder i sidste øjeblik eller kort tid efter brylluppet. Færdes man i Hollywood skal er oddsene for et langt og lykkeligt ægteskab faktisk ganske små.

Danske rockdronninger bliver genforenet på landsdækkende arena-tour Kronprinsesse Marys veninde død af kræft - hun blev bare 54 år

Drew Barrymore har for eksempel været forlovet flere gange, uden at det er endt med bryllup. Hun har også været gift flere gange, men ægteskaberne har aldrig holdt længere end et år. Tv-værten Carson Daly og skuespilleren Tara Reid forlovede sig også, men brød forlovelsen blot få måneder senere.

Julia Roberts har lavet et ligeså omtalt bryllupsstunt, som Jennifer og Ben. Hun droppede Kiefer Sutherland nogle få dage inden brylluppet og tog på ferie med hans ven Jason Patrick. Derfor virkede det også helt på sin plads at se hende i filmen “Runaway Bride”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu