Maradona efter rygter om indlæggelse: Jeg har det fint

onsdag d. 27. juni 2018 kl: 8. 06 Af: Matias Mortensen

Ifølge ubekræftede meldinger blev legenden Diego Maradona bragt på hospitalet efter Argentinas skæbnekamp.

Den dramatiske afslutning på VM-kampen mellem Argentina og Nigeria var åbenbart mere end Diego Maradona kunne klare.

Den argentinske legende er en særdeles medlevende tilskuer til holdets kampe i Rusland, og efter sejren på 2-1 viste tv-optagelser en fuldstændigt udmattet Maradona, som på sin VIP-plads på stadion i Sankt Petersborg blev tilset af førstehjælpspersonale.

En af personerne ses tage pulsen på Maradona, der ifølge ubekræftede meldinger derefter blev bragt til et hospital.

Det afviser Maradona dog selv i et opslag på Instagram, hvor han skriver, at han har det fint, og at han ikke er blevet indlagt.

Han forklarer, at han blev tilset af en læge i pausen, fordi han havde nakkesmerter.


hhttps://www.instagram.com/p/Bkgtn_ahCQo/?utm_source=ig_embed

Argentina skulle vinde kampen mod Nigeria for at gå videre fra gruppen, men det holdt hårdt. Først i det 86. minut kom forløsningen, da forsvarsspilleren Marcos Rojos scorede til 2-1.

VM-stjernes kone: -Nico er forkælet

Både inden og under kampen havde Maradona sit eget lille show kørende på tribunen. Under opvarmningen inviterede han en kvindelig tilhænger af Nigeria op til sin loge, hvor han dansede med hende.

Svingommen blev vist på storskærmen til stor jubel fra begge holds tilhængere. Mange filmede den med deres mobilkameraer og delte optagelserne på sociale medier.

Ikonisk Superliga-helt savner ikke de glade dage på græstæppet

Maradona jublede vildt, da Lionel Messi bragte Argentina foran tidligt i kampen, men senere lod det til, at energien sivede ud af den 57-årige eksspiller. I pausen blev han således siddende på sin plads med lukkede øjne, som om han var faldet i søvn.

Da Rojo satte vindermålet ind, var Maradona i fuld vigør igen og markerede scoringen ved at give fingeren til tilskuerne på tribunen under sin sektion.

Del din kommentar

Forsiden lige nu