Har du råd? Margrethes grandniece sender villa på markedet igen

tirsdag d. 16. januar 2018 kl: 12. 14 Af: Elo Christoffersen

Camilla af Rosenborg og hendes tidligere ægtefælle har endnu engang sendt villaen på boligmarkedet.

Dronning Margrethes grandniece, Camilla af Rosenborg og hendes tidligere ægtefælle har endnu engang sendt Nordsjælland-villaen på markedet.

Det skriver Boliga.

Huse er ofte som de mennesker, der bor der. Nogle er kedelige udenpå og spændende indeni. Nogle er sjove udenpå, men har knap så meget at byde på, når man træder indenfor.

Og så er der dem, der er fyldt med farver og finurligheder fra ende til anden. Og det er netop sådan et, som Camilla af Rosenborg og hendes nu tidligere ægtefælle lige har sendt på markedet igen.

Samme pris

Det knap 240 kvadratmeter store hus har i denne omgang fået den samme pris, som det også ramte markedet med tilbage i 2016, hvor parret i første omgang udbød adressen i Nordsjælland til salg.

Camilla af Rosenborg skal giftes: Sådan foregik frieriet

6.995.000 kroner er således, hvad der skal lægges, hvis du vil være den nye ejer af ejendommen, som mægleren, Nem-Ejendomsmægler.dk, i sin salgsopstilling beskriver som værende et “sjældent udbudt 2-familiehus” med plads til privat beboelse og erhverv eller til, at to generationer rykker sammen.

Ejendommen består nemlig af to bygninger og en stor kælder. I hovedhuset er der blandt andet et stort køkken-alrum med udgang til haven og terrasseområdet, hvor man eksempelvis kan hygge sig i ude-spaen.

Mens man Indendøre kan man være lidt for sig selv – omgivet af delfiner og koralfisk – på badeværelset.

Vil gerne blive i grønne områder

Huset ligger i den lille Birkerød-naboby Bistrup lige ved Furesø i Nordsjælland, og når Camilla af Rosenborg rykker videre, håber hun at finde noget, der ligeledes ligger i naturskønne omgivelser.

Det forklarede hun til Boliga, da huset sidst var udbudt til salg:

– Vi sælger huset, fordi vi skal skilles, men der er intet hastværk. Vi bor her stadig begge to, mens vi leder efter noget andet. Jeg vil gerne blive her i de grønne områder, og Mikael vil gerne finde en husbåd.

Efter 21 års ægteskab meddelte Camilla af Rosenborg i august 2016, at hun skulle skilles fra sin mand, Mikael Rosanes.

Fandt ny kæreste på Tinder

I TV3-programmet “Til middag hos” oprettede blandt andet danseren Thomas Evers Poulsen en Tinder-profil til hende.

Og her fandt hun kærligheden med kokken Ivan Ottesen.

Bubber og Camilla af Rosenborg skråler med til Volbeat

I Kanal 5-programmet “Blind tillid” med Bubber fortalte Camilla af Rosenborg i 2017 om forholdet til Kongehuset. Læs mere om det her.

Camilla af Rosenborg er oldebarn af Kong Christian X, grandniece til dronning Margrethe og grandkusine til Kronprins Frederik og Prins Joachim.

Del din kommentar

Forsiden lige nu