Maria Lucia lider stadig under hjernerystelse

søndag d. 13. november 2016 kl: 10. 36 Af: Ritzau Fokus

Sangerinden Maria Lucia er endnu ikke helt på toppen, efter hun slog hovedet under en forestilling.

Selv om sangerinden Maria Lucia Heiberg Rosenberg i øjeblikket har stor succes med musicalen “Jordens Søjler”, så spiller den succesfulde sangfugl kun på halvt blus.

Maria Lucia Heiberg Rosenberg slog nemlig hovedet kraftigt mod en jernstolpe for snart to uger siden under forestillingen.

Er ikke helt rask endnu

Og den hjernerystelse, som hun pådrog sig ved ulykken, har den 32-årige sangerinde endnu ikke rystet helt af sig.

Det skriver hun i et nyt opslag på Instagram.

– Må nok alligevel indse, at jeg stadig ikke er oppe og svinge på 100 procent endnu. 80/20 kalder jeg det for tiden – til den gode side, skriver hun i opslaget, hvor hun har delt et billede af sig selv.

Humøret fejler ikke noget

Maria Lucia Heiberg Rosenberg fortæller, at hendes humør ikke fejler noget, og at hun er glad for den støtte, hun har fået efter ulykken.

– Jeg lytter til eksperterne og mærker efter hver eneste dag og hver eneste time. Det føles godt, fordi alle omkring mig forstår, at mit helbred er det vigtigste og trumfer alt andet. Tak, skriver sangerinden i opslaget.

Siden hjernerystelsen indtraf søndag 2. november, har Maria Lucia Heiberg Rosenberg været nødsaget til at aflyse et par af sine forestillinger og i stedet lade suppleanten Silke Biranell overtage rollen som Aliena.

Ved sin side i forestillingen har Maria Lucia Heiberg Rosenberg skuespilleren Laus Høybye i rollen som Jack.

Den danske musicalopførelse af “Jordens Søjler” er den første i verden og fik premiere 12. oktober på Østre Gasværk Teater.

Maria Lucia groggy efter musicalulykke Dansk musical-darlig: -Det er mit drømmeprojekt

Læs hele Maria Lucias Instagram-opslag her:

… altså humøret fejler for så vidt ikke noget, hvilket er virkelig dejligt ☺️, men må nok alligevel indse at jeg stadig ikke er oppe og svinge på 100% endnu… – 80/20 kalder jeg det for tiden (til den gode side!) Jeg lytter til eksperterne og mærker efter hver eneste dag og hvert eneste time. Det føles godt fordi alle omkring mig forstår at mit helbred er det vigtigste og trumfer alt andet! Tak🌹 #feelingthelove #happykid #peace #love #theatrelife #health #life #groggy #black

A photo posted by 🎭 Maria Lucia H.R. 🎭 (@lullulamb) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu