Marie Key spiller med Dizzy Mizz Lizzy til august

fredag d. 1. maj 2015 kl: 8. 15 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Marie Key er et af de navne, som flest har nævnt, da Kulturværftet i sidste uge spurgte følgere på Facebook, hvem, de ønsker, skal optræde på Kulturværftet

Da Kulturværftet spurgte sine følgere på Facebook, hvem der skal spille, var svaret klart: Marie Key.

Danske rockveteraner optræder på festival

Derfor annoncerer Kulturværftet nu, at Marie Key giver koncert på havnefronten i Helsingør til sommer. Marie Key deler scene med Dizzy Mizz Lizzy lørdag den 29. august, og dermed står to af Danmarks største musiknavne på scenen denne sensommeraften til en forrygende dobbeltkoncert – og det til én billets pris.

Dizzy Mizz Lizzy

Publikum får en fest, når 1990’ernes største band optræder med nogle af danskrockens stærkeste sange og en håndfuld helt nye.

Det er 18 år siden, bandet udgav ny musik, men Dizzy Mizz Lizzy har for nylig været i studiet og indspille nyt, og det vil den populære trio gerne præsentere for sine mange fans. Sammen med alle klassikerne, forstås.

Bandet hitter lige nu med singlerne I Would If I Could, But I Can’t og Made To Believe. De nye sange har naturligvis den klassiske Dizzy Mizz Lizzy-lyd, som de mange fans har hungret efter, og det lover dermed godt for den kommende albumudgivelse i maj.

Dizzy Mizz Lizzy spiller numre som Silverflame, Waterline, Rotator og alle de andre gode gamle, som var soundtrack for en hel generation i 1990’erne. Koncerten byder ganske enkelt på et kærligt gensyn med det populære band og alle de velkendte hits krydret med nye stærke tekster og melodier.

Marie Key

Sangerinden og sangskriveren Marie Key er blevet et eftertragtet navn i Danmark for hendes kærlighedssange Uopnåelig, Langt Ude, Uden Forsvar og det nyeste kæmpehit Fatter Det Nu fra det spritnye album Tænker Du Vi Danser.

Marie Key er tilbage med en ny sound og et nyt udgangspunkt. De ulykkelige forelskelser er trådt i baggrunden, og frem dukker en række begejstrede og boblende kærlighedssange. Endnu engang danner Marie Key makkerskab med sin producer Andreas “Maskinen” Sommer, og sammen har de bragt en god portion soul ind i deres musikalske univers.

Marie Key siger om den nye plade:

Marie Key ude med to nye sange

– Med få undtagelser er det – efter min mening – en meget lys plade. Både i sin musikalitet og i sine tekster er det et optimistisk album. Flere af sangene handler om at give slip på de forbehold og betænkeligheder, man måtte have, og tro på kærligheden og fremtiden.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu