Marie for syg: Roxette aflyser alt

tirsdag d. 19. april 2016 kl: 16. 01 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Roxette

Roxette aflyser alt. Foto: Warner Music/Pressefoto

Marie Fredriksson er blevet frarådet at tage på turné af sin læge, derfor aflyser Roxette nu alle koncerter

Det var meningen, at Roxette skulle have startet sidste ben af deres massive RoXXXette 30 års jubilæums-turné den 3. juni. Men nu er forsanger Marie Fredriksson blevet frarådet at turnere af sin læge. Derfor er alle sommerens koncerter aflyst. Bandets sidste koncert skulle blive tidligere i år – den 8. februar i Cape Town, Sydafrika.

Roxette-stjerne: -Kræften er IKKE vendt tilbage

– Det har været 30 fantastiske år! Jeg føler intet andet end lykke og glæde, når jeg kigger tilbage på Roxettes turneer. Alle vores shows og minder vil for evigt være en stor del af mit liv, siger Marie Fredriksson i en pressemeddelelse.

– Jeg er særligt glad og taknemmelig for at komme tilbage i 2009 efter min alvorlige sygdom og være i stand til at tage Roxette med rundt om jorden et par gange mere. Desværre er mine dage på turné slut nu, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke vores vidunderlige fans, som har fulgt os på vores lange, kringlede rejse. Jeg glæder mig til udgivelsen af vores album “Good Karma” i juni – for mig er det vores bedste album nogensinde.

The Look lancerede karrieren

Marie Fredriksson og Per Gessle dannede Roxette i 1986, og deres debutsingle var “Neverending Love”. I april 1989 fik de massiv succes med hittet “The Look”.

Siden har de turneret verden igen og igen. Fans fra alle verdenshjørner har været entusiastiske og dedikerede.

Roxette, Christopher og Gnags giver den gas

Roxette har spillet 557 koncerter for millioner af mennesker.

75 millioner albums solgt, 51 singler udgivet, fire Billboard nummer et-hits og talrige top 10-hits gør Roxette til et af verdens mest succesfulde bands.

Del din kommentar

Forsiden lige nu