Mark Wahlberg: Min datters kæreste får det ikke nemt

onsdag d. 14. august 2013 kl: 10. 49 Af: Ritzau Fokus
 

Skuespiller Mark Wahlbergs kommende svigersøn kan lige så godt tage sorgerne på forskud. Det bliver ikke nemt. Foto: Patti Parret

Filmstjerne gik amok i racistisk overfald

Skuespiller Mark Wahlbergs kommende svigersøn kan lige så godt tage sorgerne på forskud. Det bliver ikke nemt.

Skuespilleren Mark Wahlberg er ikke bange for at fortælle, at det ikke bliver nogen dans på roser at være kæreste med hans niårige datter Ella Rae, når den tid kommer.

– Jeg ved, at det ligger i min nære fremtid, at min lille pige ender med at have en kæreste, og det bliver et stort fucking problem, fortæller Wahlberg spøgefuldt til Bang Showbiz.

Den tidligere undertøjsmodel er nemlig helt klar over, at der nok ikke går mange år, før virkeligheden indhenter fiktionen, og det bliver den rigtige Mark Wahlberg, der må overdrage sin lille pige til en fremmed mand.

Men han har øvet sig i sin seneste film, “Transformers 4”, hvor han spiller den enlige far Flynn Vincent, hvis datter dater en racerkører.

– På et bestemt tidspunkt i filmen bliver jeg nødt til at overdrage ansvaret for det vigtigste i mit liv til ham, siger Wahlberg.

Mark Wahlberg giver omstridt filmløn til fond

– Og det sker, så han kan beskytte min lille pige, hvis der sker noget med mig. Så jeg kan identificere mig med det menneskelige aspekt i filmen, fortsætter han.

“Transformers 4” ventes at have premiere næste sommer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu