Mark Zuckerberg syder: Facebook-satellit sprunget i luften

lørdag d. 3. september 2016 kl: 12. 00 Af: Louise Bennetzen
An explosion on the launch site of a SpaceX Falcon 9 rocket is shown in this still image from video in Cape Canaveral
Foto: HANDOUT /STAFF / SCANPIX

Det lader til, at der er problemer i verdenen for milionærer. Mark Zuckerberg er nemlig ikke helt glad for Elon Musk, der sprang hans satellit i luften.

Elon Musk’s firma SpaceX lader til at have haft en mindre heldig svipser. Fejlen kostede ham nemlig hans Falcon 9 raket. Men som om det ikke var nok, var en af Facebooks satellitter også om bord. Noget Mark Zuckerberg ikke er glad for. Han kastede da også en smule mudder efter Musk på Twitter. Det skriver TMZ.

Torsdag morgen kostede en fejl Musk sin Falcon 9 raket, der sprang i luften under en testing i Florida. En Facebook satellit, der var ombord på raketten, blev også udryddet i eksplosionen. Satellitten skulle have sikret forbindelse til Afrika. Der er nok ingen grund til at sige, at Zuckerberg ikke er glad for udfaldet, hvilket man kunne se i hans tweet.

Endnu en Facebook-baby på vej: Skal være far igen Facebook-hund har flere følgere end du

– Mens jeg er her i Afrika, er jeg skuffet over at høre, at SpaceX’s affyringsfejl har ødelagt vores satellit, som skulle have sikret forbindelse til mange entrepenører og alle andre på kontinentet, skrev Mark Zuckerberg og fortsatte:

– Heldigvis har vi udviklet andre teknologier som også vil forbinde folk. Vi er fortsat besluttet på at sikre forbindelse til alle, og vi vil blive ved med at arbejde, indtil alle har de muligheder den her satellit skulle have givet dem.

Del din kommentar

Forsiden lige nu