Maroon 5 forsanger led frygteligt

fredag d. 26. juli 2013 kl: 11. 54 Af: Ritzau Fokus
 

Adam Levine bliver linket til den danske model Nina Agdal. Foto: AP / POLFOTO

Store stjerner vil gerne funkle i danske film

Sangeren Adam Levine fra Maroon 5, ved hvordan det er når man som ung teenager lider af uren hud.

Supermodeller, skuespillere og sangere ser altid helt perfekte ud, når de optræder i ugebladene og på den røde løber. Man forledes næsten til at tro, at appelsinhud og akne ikke er problemer, kendisserne behøver at trækkes med.

Men forsangeren i Maroon 5, Adam Levine, kender alt til enhver teenagers problemer med uren hud. Til Access Hollywood fortæller han, hvordan han led af voldsomme udbrud af bumser, og den dag i dag stadig er meget bevidst om sit udseende.

– Da jeg gik i gymnasiet, brugte jeg meget tid på at være trist på mit værelse. Jeg var deprimeret. Gymnasietiden er hård nok i forvejen, og værre når man samtidigt har dette problem og ved, at alle kigger på dig på gangene. Jeg gik på en lille skole, og der var ingen, der havde akne på samme måde som jeg.

Den nu 34-årige rocksanger døjer stadig med bumser og er af den opfattelse, at man bør forbyde bumser, da det vil give bedre selvtillid.

– Jeg bruger stadig Proactiv + (creme mod akne, red.). At kæmpe mod dårlig hud er vigtigt, fordi du højst sandsynligt vil blive en smule gladere. Alle er usikre i et vist omfang. Jeg er ikke lavet af stål. Ting, der handler om mit udseende, påvirker mig.

Stjerner hylder deres mænd: De bedste fædre

På trods af Adam Levines hudproblemer er det alligevel lykkedes sangeren få smukke kvinder på krogen. Han har tidligere dannet par med den sydafrikansk-fødte model Behati Prinsloo, og i øjeblikket rygtes det i den amerikanske sladderpresse, at han er kærester med den danske model Nina Agdal.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu