Martin Brygmann er bingovært

lørdag d. 16. januar 2016 kl: 13. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Bingovært bliver manden med de tusind ansigter – den altid underholdende entertainer, Martin Brygmann. Pressefoto.

Bingovært bliver manden med de tusind ansigter – den altid underholdende entertainer, Martin Brygmann. Pressefoto.

Familie Journal og dk4 hylder den 23. januar dansktoppens kunstnere og kårer helt nye, lovende talenter. Det er dog ikke kun dansktoppens stjerner, der skal begaves, det er også gæsterne i salen.

Som optakt til showet – Dansktop Prisen 2016 – omdannes Jyske Bank Boxen i samarbejde med Bingo fra Danske Spil nemlig til Danmarks største bingohal. Aftenens Bingovært bliver manden med de tusind ansigter – den altid underholdende entertainer, Martin Brygmann. Flankeret af smukke bingopiger vil Martin afvikle et højintensivt bingospil, som vi aldrig har set det før.

Martin Brygmann skal løfte svær arv i ny rolle

Aftenen starter altså med en gaveregn over gæsterne, der kan vinde præmier fra blandt andre Bravo Tours, Small Danish Hotels, DFDS og Gense.

Martin Brygmann og søn: -Vi har fået en kæmpe gave

Med Martin Brygmann på scenen er der ingen tvivl om, at gæsterne er i stødet, når tæppet går til det store show, hvor alle de mange priser skal uddeles. Når vinderne er fundet, anekdoterne fortalt og priserne delt ud, forvandles Jyske Bank Boxen til et kæmpe dansegulv.

Alle kan feste videre og danse til ørehængere fra dansktoppens stjerner, herunder blandt andre Birthe Kjær, Keld og Hilda, samt ”special guest” fra udlandet Johnny Logan.

Del din kommentar

Forsiden lige nu